A csillagok üzenete 06. 06.-tól

2011. 06. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mennyei energiák.

Ha a Bika jegyében álló Jupiter a Halak jegyében álló Neptunusszal kapcsolatra lép, szellemünk megnyílik az angyalok üzenetére, az intuíció hangja erősebb lesz, mint máskor. Az utat a boldogsághoz, ami máskor a sötétségben rejtőzik, isteni fény világítja meg. A Merkúr és a Szaturnusz viszont ezen a héten a földi szükségletekre irányítja tekintetünket, és gondoskodnak róla, hogy ennyi spirituális ragyogás mellett ne veszítsük el a talajt a lábunk alól.

Hétfő

Energikusan eltöltött nap.

A Hold pozitív fényszögekkel kapcsolódik az Uránusszal, a Merkúrral, a Szaturnusszal és a Nappal.

Az általános hangulat szívélyes, mindenki örül az életnek és bizakodással lát a munkájához. Délelőtt bátran elmondjuk véleményünket, és kiállunk azért, amiben hiszünk. Este is jó érzés uralkodik el rajtunk.

A csillagok üzenete:

Tudatosan játszd ki erős oldalaidat. Öntudatosan kezdj feladataidhoz és vállalj felelősséget tetteidért.

Kedd

A Szaturnusz jól láttatja a részleteket.

A Merkúr és a Szaturnusz pozitív fényszögben kapcsolódnak egymással.

Erős a kötelességtudat, lelkiismeretesen és koncentráltan dolgozunk. Jól felismerjük a rendszer gyenge pontjait, és javításokat vezetünk be, amelyek tartósan megállják a helyüket. Estére a teljesítménygörbe lefelé mozog, mert túlbecsüljük erőnket.

A csillagok üzenete:

Na hagyd, hogy a saját magad által kitűzött céljaidtól eltérítsenek. Az estét töltsd kellemes társaságban, és ne törődj a problémákkal.

Szerda

Hold-Merkúr stressz.

A Hold pozitív fényszögben kapcsolódik a Plútóval, de kellemetlen kapcsolatba lép a Merkúrral.

Ma senkinek nincs humorérzéke. Józanul és gyakorlatiasan dolgozzuk ki a megoldásokat, gondosan ügyelünk az apró részletekre is. Délelőtt meggyőző érveket találunk kérelmünk mellett. Kora este egy kritikus megjegyzés vitát válthat ki.

A csillagok üzenete:

Legyél türelmes embertársaiddal, mondj le a perfekcionizmus minden formájáról. Ne mondj ki mindent, ami a nyelveden van.

Csütörtök

A Vénusz az jegyében.

A Jupiter és a Neptunusz barátságos fényszögben találkoznak. A Vénusz 16.33-kor belép az Ikrek jegyébe.

Ez a nap nem alkalmas az aktív sportolásra, lagymatagnak érezzük magunkat. Nehezünkre esik egy dolognál megmaradni, gondolataink elkalandoznak, viszont ösztönös cselekvéseink helyesek lesznek. Belső hangunk jó iránytűnek bizonyul.

A csillagok üzenete:

Ne tervezd szorosra a mai programodat, hagyj szabad időintervallumokat. Bízz a saját intuíciódban. Meditálj, gondolkozz spirituális kérdéseken.

Péntek

A Neptunusz zavarossá teszi az érzékeket.

A Vénusz negatív fényszöggel kapcsolódik a Neptunuszhoz.

Már kora reggel félresikerülhetnek a dolgok, némileg hektikussá válhatunk. Délelőtt belebonyolódhatunk egy ötletbe, ami nem talál megértésre. A szerelemben vágyak ébrednek, és hajlamosak vagyunk megfeledkezni a realitásról a romantika kedvéért. Nem minden bók őszinte!

A csillagok üzenete:

Maradj higgadt, fogadd úgy a dolgokat, ahogy azok jönnek. Vedd le a rózsaszín szemüveget, és figyelmesen nézz oda. Partneredet ne terheld túl kérdéseiddel.

Szombat

Vidáman és nyíltan.

A Hold pozitív fényszögben kapcsolódik a Merkúrral és a Nappal.

Nem akarunk tudni a megerőltetésekről, viszont tiszta a harmónia a többiekkel. Az emberek vidám hangulatban vannak, és az élet szépségei felé fordulnak. Délelőtt különösen sok az önbizalmunk, az érzés és az értelem összhangban vannak.

A csillagok üzenete:

Vesd magad minden rossz lelkiismeret nélkül az élvezetekbe. Hívd meg a barátaidat és a szomszédaidat egy grillpartira. Menj szabadságra.

Vasárnap

A vonzódás pillanatai.

A Hold kedvező kapcsolatokat vesz fel a Neptunusszal és a Plútóval, valamint szembenállást vesz fel a Jupiterrel.

Ez a nagy érzések és szenvedélyek napja. Szeretteinkkel intim közelségben érezzük magunkat, de hajlamosak vagyunk a féltékenységre és domináns magatartásra is. Déltájban van a legmegfelelőbb idő arra, hogy szavakba foglaljuk, ami foglalkoztat.

A csillagok üzenete:

Biztosíts szabad teret partnerednek. Fordulj figyelemmel családod felé, de ne feledkezz meg a saját pihenésedről sem.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top