Hová lettek a gonosz kilók?

2009. 07. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lilla eredménye magáért beszél. „3 hét alatt 4 kg-ot fogytam a Slimline-nal megerőltetés nélkül. A diéta egy normális étrend, nem éheztem tőle, igaz, nem teljesen tartottam be, mert nem szeretem a halat, így a halételeket a csirkésekkel pótoltam. ” Tehát lehet változtatni kicsit az étrenden, és még így is fogytunk tőle. „De így is változatosan étkeztem, és rászoktam a napi ötszöri étkezésre. Nem is gondoltam volna, hogy ez milyen jó dolog. Én alapvetően imádok enni, és így naponta ötször ehettem olyan dolgokat, amiket szeretek (persze ezek kímélő ételek). A 21 nap után nem hagytam abba ezt az étrendet, mert ez hozzásegített az egészséges étkezésem kialakításához.” A SlimLine segít abban, hogy jó étkezési szokásokat alakítsunk ki magunknak. Elfelejthetjük a korgó gyomrot és az éhezést.

„SlimLine előtt állandóan a jojó-effektussal küzdöttem minden fogyókúrám után. Rövid siker rengeteg szenvedés árán. De ez a SlimLine-al véget ért. Bár nem volt könnyű rászokni, a SlimLine kis szabályai és étrendje sokat segítettek, hogy elsajátítsak egy új életformát, melynek köszönhetően ma már egészséges ütemben szabadulok meg a feles kilóktól.”- áradozott róla Rita, aki egy tipikus fogyókúrázó megtestesítése. A 21 napos program alatt nem szenvedett, és a jojó effektustól is elbúcsúzhat.

A SlimLine egy mozgásprogramot is tartalmaz. A SlimLine által javasolt mozgásprogram különösen jót tett, hisz egész nap számítógép előtt dolgozom. Végre meg vagyok elégedve a testsúlyommal, és így a nyár közeledtével megvehettem magamnak azt a bikinit is, amivel már régóta szemezek.- örül Tina, aki 21 nap alatt 4 kilótól szabadult meg.

A program jó az erőnlét javítására is, amit Nóri tapasztalt saját magán. „Mióta elkezdtem használni ezt a programot, a fáradtságot hírből sem ismerem. Úgy érzem minden nap, hogy a SlimLine sokat segített az erőnlétem javításában, hisz nekem nem a kilók elvesztése volt az elsődleges cél. A SlimLine segítségével odafigyelek az étrendemre, egészségesebben táplálkozom, ezáltal a program ideje alatt sikerült a derékbőségemet is 4 centivel csökkentenem.”

Detty is örült, mikor látta, hogy a SlimLine tényleg működik. „Mióta kipróbáltam a SlimLine-t, teljesen átalakult a szervezetem és a testem, hála az étrend-kiegészítőnek és a tornagyakorlatoknak. Három hónap alatt sikerült visszaszereznem szülés előtti alakomat, melyet már hosszú évek óta nem láttam viszont a tükörben. És ezt a férjem is minden éjjel respektálja. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a programot, mely három hét alatt szemmel látható változásokat hozott.”

További információ és rendelés.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top