Igaz barátság ellentétes neműek között?

2008. 09. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindenkinek eljön az életében, hogy ellentétes nemű lesz a legjobb barátja. És miért? Mert először vagy vonzódik hozzá, de azt a másik nem viszonozza, vagy, mert nem veszi észre, hogy társa szeretne többet tőle. A szent és tökéletes barátság hipp-hopp kialakul, megszűnnek létezni a titkok e két ember között, miközben az egyik fél feladja álmait és érzéseit csak, hogy friss barátja mellett legyen. Át lehet-e alakítani az érzelmeinket?

Több mint valószínű, hogy nem. Természetesen vannak kivételek, de nagyon erős jellemmel, akarattal és az érzelmek elnyomására való hajlammal kell rendelkeznie az illetőnek. A leghatásosabb megoldás ebben az esetben, ha hagyjuk, úgymond elsorvadni a barátságot. Hiszen hihetetlenül fájdalmas, mikor minden nap találkozol a szerelmeddel, és tudod, hogy soha nem lehet a tiéd. A másik verzió, ha nem veszel tudomást az érzéseidről. Meg tudod csinálni? Akkor minden elismerés a tiéd. Nem tudni, hogy az emberek milyen arányban hallgatnak inkább lelki világukra és érzelmeikre, de sajnos manapság a legtöbben nem merik kimutatni érzéseiket, nehogy megsebezzék őket. Hiába, nyert a materialista, anyagi világ az érzelmek fölött.

A harmadik verzió, ha elhatározod, hogy megszerzed őt. Mit kell tenned ilyenkor? Milyen lépésekkel, eszközökkel tudod barátodat elcsábítani? Először is, ha találkoztok, ne úgy jelenj meg, mint általában. Legyél egy kicsit szexibb – de ne vidd túlzásba –, vegyél fel olyan nőies kiegészítőt, cuccot, cipőt, bármit, amit ő még eddig nem látott rajtad! A lényeg, hogy megmutasd, hogy te is nőből vagy! Férfiak esetén ugyanez működik, fordítva. A második lépés a titokzatosság. Ne avasd be mindenbe! Mondjuk, akármennyire jó barátságban vagytok, nem valószínű, hogy szexuális életed minden cseppjét úgy kéne innia, mint bármely szavadat a sáskák nemi életéről szóló előadásodban. A harmadik lépcsőfok a finom, apró jelzések. Egy apró mozdulat, amikor megérinted. Ez mindig bejön! Az apró kontaktusok mindig beindítják a tudatalattit, később a tudatot és végül az érzelmeket.

Ha ezen billentyűkön már végigzongoráztál, de még sincs hatása, marad a vallomás vagy a felejtés. Ha már tényleg nem bírod ki, hogy ne érintse ajkad az ajkait vagy csak egy egyszerű kézfogás már a mennybe röpítene, mondd el neki, mit érzel. Beszélgessetek hosszan az érzelmeidről s az ő hozzáállásáról. Az esély arra, hogy összejöttök természetesen 50-50%, ezért ez a rizikó faktoron sokaknál a maximum pontszámot éri el. S innen is több lehetőség vezet a különböző teljességhez. Az egyik és legjobb eset, ha rájön, hogy ő is szeret téged. A másik, hogy nem viszonozza az érzelmeidet. Ilyenkor a választás a tiéd: vagy a teljes felejtésbe burkolózol vagy megtarthatjátok a barátságot. Az utóbbi verzióban az a legjobb, hogy miután bevallottad érzelmeidet, s már tudod, hogy ő biztos, hogy nem viszonozza, sokkal könnyebb lesz rá csak barátként tekinteni.

Kapcsolódó Anyagok:

$$275$$

$$573$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top