Lecsós csirke

2008. 09. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Hozzávalók: 1 egész csirke, 1 üveg hagymás lecsó, 1 pohár tejföl, só, őrölt fehér bors.

 

A csirkét feldarabolom, besózom és megszórom a fehérborssal. Tepsibe rakom és a sütőben fólia alatt majdnem készre sütöm. Ezután leveszem a fóliát és a lecsót egyenletesen rárakom a húsra, majd meglocsolom a pohár tejföllel. Visszarakom a sütőbe és alaposan összerotyogtatom. Sült krumplival szoktam tálalni.

 

Aki a csirkét és a lecsót szereti, biztos nem fog csalódni. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Szél Istvánnénak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top