Interjú Dj. Szeiferttel

2009. 09. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

- Milyen volt számodra a mellesleg verseny? Igazából fura volt szembesülni olyan problémákkal, amikre mondjuk, egy férfi nem gondol nap, mint nap. Olyan hölgyek jöttek el a versenyre, akiknek tényleg óriási gondot okozott az, hogy a mellükkel nincsenek megelégedve. Volt egy-két olyan helyzet, amikor megéreztem, hogy nagyon tele vannak gátlásokkal. Elmesélték, hogy sokan a férjük előtt nem merik levenni a pólójukat, vagy a melltartójukat. Ezek már olyan kemény dolgok, amik szerintem minden szinten megnehezítenek egy párkapcsolatot. - Jogosnak érezted a nyertes győzelmét? Abszolút igen, bár én többeknek is adtam volna ilyen lehetőséget. Nagyjából majdnem mindenkinek, aki ott megjelent, de hát arra ugye nem volt lehetőség. - Te hogyan viszonyulsz a szilikon mellekhez? Nem annyira kedvelem, tehát szeretem, hogyha egy lány természetes. Viszont ilyen helyzetben - amikor egy nőnek nehézséget okoz az életében, és gátlásai keletkeznek, ami akár betegséggé is fajulhat -, én is szükségesnek érzem. - Számodra milyen a tökéletes női ideál? Mindig az aktuális barátnőm a női ideálom. – nevet – - A zenei pályafutásod mellett, mennyire tudsz komoly kapcsolatot létesíteni? Tudok! Nemrég ért véget egy komoly kapcsolatom, ami működött a munkám ellenére hét és fél évig.

- Gondolom, megrohamoznak a lányok egy-egy fellépés után. Igen, ezért klubban nem is ismerkedem, vagy csak előtte, amikor még nem sejtik, ki ez a sapkás srác. - Nehéz így ismerkedni, hogy ismert vagy? Nehéz, sokszor nem tudom eldönteni, hogy én érdeklem a lányt, vagy a Dj, aki fent állt, és tapsoltak neki az emberek. - Hajlandó vagy udvarolni az aktuális kiszemeltednek? Igen, nagyon! Művészlélek vagyok, nálam fontos, hogy én szedjem fel a csajt, mert ilyen klubokban sokszor nyomulnak a lányok, akiket támadómenyétnek nevezünk mi Dj-k. – nevet – De azért ezt is lehet óvatosan csinálni, elhitetni velem, hogy én szedtem fel őket, ami közben nem így van. Szeretek udvarolni, a lépcsőfokokat betartani, tehát nem azonnal ágynak esni, fontos nekem, hogy érzelmek legyenek a kapcsolatban.

- Szoktál romantikázni? Telihold ugatással? – nevet – Igen, nyitott vagyok mindenre, akár egy állatkerti látogatásra, esetleg egy balatoni naplementézésre, vagy bármilyen sétálásra a hegyek között, netán kutyával együtt, mert van egy imádott spánielem. Szerencsére nem nagyon szoktak mellettem unatkozni a csajok, de előre megfontolt, aljas szándékkal nem tervezek el semmit.  Abszolút improvizatív jelleggel élem az életemnek ezt a részét is, ugyanúgy, mint a zenei dolgokat.  

- Jövőbeni álmaid? Gyerekek, család? Igen, szeretnék egy kislányt és egy kisfiút - de egy kislányt mindenképp - valamikor, ám meg kell találnom a páromat, akivel ezt a családképet ki tudnám alakítani. Ezeket a dolgokat mindenképp a külföldi turnéim után szeretném elkezdeni, mert vannak még olyan kötelezettségeim – sokat leszek távol -, amik ezt nem teszik lehetővé. Úgy öt-hat év múlva érzem reálisnak ezeket az álmokat. Szeretném, hogy amikor már lesz gyerekem, maximálisan mellette tudjak állni. Egy gyerek már nem játék, az végül is egy élet!

- A mindennapjaid hogyan telnek? Sport, hobby, vagy valami rutinszerű dolog, ami nem a zenéhez kapcsolódik? Nincs, minden a zene körül forog, és minden a zenéhez ér vissza,  nagyon sok ága van ennek, amit csinálok. Az, hogy mondjuk, felállok Dj- ként egy Dj pultra, az csak a pont az i-re. Ennek van háttéripara, produceri dolgai, a zene készítése, a lemezkiadói munkák, ez egy komplett zeneipari "történés-hegy". - Tavasszal indult a turnéd, még most is tart?

December végéig nincs megállás, ráadásul 2010-ben egy óriási durranással folytatódik majd, ahol olyan party-, és látványelemekkel találkozhat a közönség, ami Magyarországon egyedülálló.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top