Jaj, mit vegyek? - Hasznos és egészséges ajándékötletek. (x)

2009. 12. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mit vegyél a lányodnak? Rita és Balázs legújabb tornaprogramja, amely szobájába viszi az aerobic termek trendjeit! Ez az ajándékcsomag biztosan nem mindennapi ötlet. A gumiszalag és a hozzátartozó dvd gyakorlatai minden porcikáját átdolgozzák, és a mozgás utáni nyújtásban is segítenek. Az edzésidő 80 perc, de a tréning részei önálló blokkokban is elvégezhetőek. Akár együtt is tornázhattok, az eredmény: feszes izmok, jobb állóképesség, egészséges testtartás.

Mit kapjon az anyukád? A Beurer ágymelegítővel nem kell többé tartania a hideg téli éjszakáktól! Ez a praktikus, gépben is mosható, gyapjú melegítő 130 x 75 cm, így csaknem a teljes testfelületet melegen tartja. Biztonságos túlfűtés elleni védelemmel ellátott, több fokozatú melegítéssel kellemessé teszi még a délutáni szunyókálást is, akár a fotelben is.

Minek örülne a férjed? Az Airgo aktív hátpárna jó választás! Használható autóban, széken, és minden támlás ülőalkalmatosságnál. A légtöltetű párna tökéletesen illeszkedik a gerinchez, ellazítja a hátat, speciális formájával a testsúlyhoz is igazodik. Ha párod sokat vezet, választhatod neki a kifejezetten vezetéshez kifejlesztett típust is, ám mindkét párna alkalmas arra, hogy akár munka közben, akár otthon gondoskodjon az egészséges „fájás mentes” gerincoszlopról.

Mivel lepd meg a barátnődet?  Mit szólsz ehhez a laptoppárnához? Ő biztosan elégedett lesz, amikor kényelmesen használhatja laptopját az ágyban, fotelben, utazás közben, ráadásul a párna használata megakadályozza a laptopja túlmelegedését, így jelentősen megnöveli annak élettartamát! A polisztirol gyöngyökkel töltött párna felső részén csúszásmentesített műanyag található.

 

A laptop árának töredékéért olyan kiegészítőt kap, mely teljes használati szabadságot és kényelmet biztosít. De nem csak a barátnőd, hanem a kamasz fiad sem lesz csalódott, ha bélelt boríték helyett egy laptoppárna várja a fa alatt.

És a kicsiknek mire vágynak? Egy különleges átlátszó labda – amiben sok kis színes gömb forog, mozog, gurul –, egészen biztosan örömet okoz. Az Activity Ball azonban nem csupán játék, hanem egyszerre ülőke, képességfejlesztő- és tornaeszköz is. A sokoldalú labdában mozgó színes golyók felkeltik a gyerekek figyelmét és képességi szintjüknek megfelelően differenciáltan lehet gyakorlatokat végeztetni velük, de önállóan, és önmagában is hasznos, vidám játék.

A My Pony füles labda a klasszikus ugrálólabdáknál érdekesebb, különlegesebb, és biztonságosabb pónifejű ugrálójáték. A hagyományos ugrálólabdákkal szemben a Pony meghosszabbított nyakkal rendelkezik, így a medence és a gerinc a megfelelő szögben marad a használat során. Erre a kedves pónira még a gyógytornászok is helyeslően bólintanak.

Még több hasznos karácsonyi ajándék vár az r-med.com oldalon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top