Janics Natasa anya lesz!

2011. 03. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő csütörtökön rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be az örömteli hírt: anya lesz. Párjával, Andrian Dusevvel, aki egyik edzője is, szeptemberre várják a baba érkezését. A jelenleg a harmadik hónapban járó Natasa így augusztusban nem indul a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség székházában tartott sajtótájékoztatón a 28 éves sportolónő elmondta, hogy a családalapítás azóta vált céllá az életükben, mióta kedvese a napfény városába költözött. „Tavaly karácsony környékén össze is jött a baba, jelenleg a harmadik hónapban lévő, rendkívül boldog kismama vagyok.” – idézi őt a Sporthíradó.hu.

Habár az idei szegedi vb-t ki fogja hagyni, Janics Natasa a 2012-es londoni olimpiáról nem szeretne lemondani, a felkészülésre a szülés után körülbelül 10 hónapja lesz. Az még a jövő zenéje, hogy sikerül-e ott lennie majd az ötkarikás játékokon, újabb érmekkel gyarapítania a gyűjteményét és ezzel együtt Magyarország dicsőség tábláját. Szurkolunk neki, és jó egészséget, sok boldogságot kívánunk!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top