Jó kívánságaim 2011-re –Neked

2011. 01. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Miért nem jut eszembe semmi, de semmi! Legfeljebb az, ha hagyom magam boldognak lenni. Nem keresem sohasem azt, ami bánt. Elhagyom a félelmet, a bizonytalankodást. Nem engedem, hogy bármi elrontsa a kedvem. Gondjaim nem oldják meg mások helyettem. Sok egészségem nekem megmaradjon. Pénztárcám a pénztől mindennap dagadjon.

Észreveszem mindig a természet szépségét, Hogy az élet játék, annak lényegét. Elengedem mindazt, mi számomra nem fontos. Rátalálok mindazokra, ami elég okos. Ráhagyom az időre a biztos megoldást. A munkában tanítom másoknak a fogást. Életemben sikerül majd mindenkit szeretni, Akit meg nem tudnék, el kell fogadni. Ami írásomból kimaradt, azt kívánom magamnak! Arcomon helye lesz mindig a mosolynak. Szeretettel kívánom ezeket neked én! Teszem mindezeket, Új Évnek reggelén. 

Azt kívánom, légy elég kitartó és elérd te is álmaid! Mindig nehezebb a hegynek felfelé haladni - viszont felemelt fejjel jobban tudsz a tájban gyönyörködni. Mert az élet egy nagy út, az utazás maga, és fontos a megélés, meglátás pillanata. És bár rímekbe vannak e sorok is szedve, azért tán, hogy ezekről majdan én jussak eszedbe! Látod, milyen hamis és huncut vagyok e pillanatban? Önző módon most is magamra gondolok ezekkel a sorokkal, Légy bátran önző te is mindenben magaddal. Magadért te tehetsz, azt sose hagyd másokra! B orongós napok, tűnjetek tova,

O kkal szomorú ne legyél soha!

L épteid kísérje töretlen szerencse,

D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!

O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,

G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,

J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!

É vek ha múltok, ha elszálltok napok,

V idámságot, örömet számolatlan adjatok!

E lfusson most az óévnek malaca,

T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K erüljön betegség, bánat messzire,

Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!

V ágyaid sorra valóra váljanak,

Á lnok szavak többé ne bántsanak!

N övekedjen az igaz barátok tábora,

O kosan élj, ne legyél ostoba!

K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

Sikerekben gazdag békés Boldog Új Évet Kívánok.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top