Joghurt torta

2010. 02. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

25 dkg kerek babapiskóta, 370 g natúr joghurt, 25 dkg túró, 3 dl tejszín, 1 zselatin fix

 Egy kerek jénait alufóliával kibélelünk.

A joghurtot felmelegítjük, belekeverjük a zselatint, a cukrot, kihűtjük, és hozzákeverjük a túrót, és a felvert tejszínt.

A jénaiba sorban lerakjuk a piskótát, rá a masszát, megint piskóta, massza, míg a hozzávalók elfogynak.

Hűtőbe rakjuk egy éjszakára, majd kiborítjuk egy tányérra. Lehet a masszába bármilyen gyümölcsöt is tenni, úgy még finomabb.

 

Köszönjük szépen Vas Krisztinának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top