Hozzávalók:
25 dkg kerek babapiskóta, 370 g natúr joghurt, 25 dkg túró, 3 dl tejszín, 1 zselatin fix
Egy kerek jénait alufóliával kibélelünk.
A joghurtot felmelegítjük, belekeverjük a zselatint, a cukrot, kihűtjük, és hozzákeverjük a túrót, és a felvert tejszínt.
A jénaiba sorban lerakjuk a piskótát, rá a masszát, megint piskóta, massza, míg a hozzávalók elfogynak.
Hűtőbe rakjuk egy éjszakára, majd kiborítjuk egy tányérra. Lehet a masszába bármilyen gyümölcsöt is tenni, úgy még finomabb.
Köszönjük szépen Vas Krisztinának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.