„Jól esik a trágár beszéd”

2008. 08. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nagyon szeretek csókolózni. Ha olyan partnerbe botlok, aki nem ilyen, vagy nem jól csókol, akkor súlyos gondjaim vannak. Lehet, hogy még a kezdetek kezdetén inkább szakítok is vele, nehogy később ebből adódjanak problémáink. Ha beleszeretek valakibe, és ágyba bújunk, még ha a legklasszabb fiú is az illető, bármennyire is kívánom, számomra nem az az elsődleges cél, hogy nekem legyen orgazmusom. Elég annak a tudata, hogy vele lehetek, és hogy elélvezett velem.

Olvastam, hogy a legtöbb lányban felébred az anyai ösztön, ha a mellét kényeztetik. Nekem ez nem jön be, sőt, kimondottan rossz érzésem van tőle. Azt meg végleg utálom, ha puszilgatják a bimbómat. Nem tudom, hogy ez miért van, próbáltam néhányszor elviselni, hátha jobb lesz, de eredménytelenül. Ezzel szemben kimondottan erotikus felkorbácsolódást okoz nálam, ha a nyakam vagy a fülem simogatják. Egyszer egy fiú hasra fektetett és megmasszírozott. Attól nagyon felizgultam, és ha valakinek ehhez érzéke van, akkor jó eséllyel számíthat rá, hogy utána szeretkezek vele.

Maszturbálni egyáltalán nem szoktam. Nagyon csodálkozom, amikor a barátnőim arról mesélnek, hogy az milyen jó. Még fiatalon sem csináltam soha. Képtelen lennék arra is, hogy egy vibrátor kipróbáljak. Mit kezdjek egy rideg anyaggal? Viszont szeretem, ha a csiklómat mások simogatják, arra nagyon érzékeny vagyok. Azt egyáltalán nem értem, hogy miért akarnak a férfiak a hüvelyembe kézzel benyúlkálni. Ezt nem szeretem, nem is tartom higiénikusnak, és nem is okoznak vele semmi örömöt.

Szeretem a hosszan tartó, jó előjátékot. Ebben odaadónak gondolom magam, legalább is ezt mondják a fiúk, akikkel eddig lefeküdtem. Szeretem felizgatni a partnerem a kezemmel vagy a számmal. Híve vagyok a kölcsönös franciának is. A legtöbb férfi azt hiszi, hogy amikor ő elélvez, attól nekem is orgazmusom lesz, de ez egy tévhit. Törekszem ugyan rá én is, de ritkán jön össze. Nem baj, ha a fiúé az elsőbbség, de utána ne hagyjon cserben.

Ahhoz, hogy egy fiú a számba élvezhessen, nagyon kell őt szeretnem. Akkor viszont nem rohanok azonnal a fürdőszobába, hogy kiköpjem. Az, amit kaptam tőle, az is ő, ezért befogadom. Hosszúra növesztettem a hajam, mert egyszer kifogtam egy kicsit durvább fiút, aki attól indult be igazán a szeretkezés közben, ha belekapaszkodott a lobboncomba.

A legjobban úgy szeretek szeretkezni, ha a fiú hátulról jön, és aktus közben húzza a hajam. Nem annyira, hogy kitépje, de azért érezzem. Ilyenkor már nem várom el a gyengédséget. Annak ellenére, hogy a csiklómra vagyok érzékeny, szeretkezés közben képtelen lennék magamhoz nyúlni, de szeretem a partneremet simogatni mindenhol, ahova csak elérek.

Van egy nagy titkom: az ágyban jól esik, a trágár beszéd. Ez kölcsönösen működhet. Nem tudom, hogy ez mitől alakult így nálam, mert nem ilyen nevelést kaptam, és az ágyon kívül nem is jellemző rám, de ott igen. Azt persze éreznem kell, hogy a partnerem vevő-e erre a játékra: elfogadja, vagy netán még igényli is. Ez egy nagy játszma, amíg kiderül. Buktam is már ilyenen. Egy nagyon vagány pasimtól egyszer megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha leszopnám. Elég érdekes arcot vágott és azt mondta, hogy ez mínusz öt pont. Többet nem próbálkoztam, nem akartam lenullázódni.

A sorozat többi része:

$$1018$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top