Juhtúróval töltött burgonya

2009. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók 4 főre: 6 db nagy burgonya, 20 dkg juhtúró, 1 db közepes lila hagyma, 1 egész tojás, 2 evők. tejföl, só, bors, kapor, 20 dkg sajt.   A burgonyát megmosom és héjastól megfőzöm. A túrót, tejfölt, tojást, apróra vágott lila hagymát, sót, borsot és a kaprot összekeverem. A sajtot lereszelem. A megfőtt burgonyát kettévágom és a belsejét egy kiskanállal kivájom úgy hogy 1 cm-es perem maradjon.

Kevés olajat öntök egy tepsibe és a kivájt burgonyákat beleteszem. A burgonyákat megtöltöm a túrós krémmel és megszórom reszelt sajttal. Forró sütőben 30 perc alatt pirosra sütöm.

Egészségetekre!

Köszönjük szépen Mezei Bettynek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top