Kaszinótojás

2009. 06. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 8 tojás, 1 evőkanál szardellapaszta, 1 evőkanál mustár, 2 evőkanál tejföl, só, őrölt bors, 2 dl tartármártás.   A tojásokat keményre főzzük, hideg vízzel lehűtjük,és a héjától megtisztítjuk. Az alsó, szélesebbik feléről egy szeletet levágunk, a sárgáját kiemeljük, és villával összetörjük. Hozzáadjuk a szardellapasztát, a mustárt, a tejfölt, kevés őrölt borsot, és ha szükséges, sót. A jól kikevert krémet a tojásfehérjék üregébe töltjük és a megtöltött tojásokat franciasalátára ültetve, a tartármártással leöntve kínáljuk.

Egészségetekre!

Köszönjük szépen Bakulár Tamásnak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top