Kate és Vilmos leendő otthona

2011. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Amíg a világ az esküvő lázában ég, néhány helyen már felreppentek a hírek, hogy hol is lesz az ifjú pár szerelmi fészke.

A királyi család friss házasai általában London környékén rendezkednek be, hogy közel legyenek a palotához és a közélethez, de Kate és Vilmos úgy döntöttek, szakítanak ezzel a hagyománnyal és a sokkal csendesebb, családias hangulatú walesi városkába, Anglesey-be költöznek.

A hely megválasztásakor valószínűleg szerepet játszott az a tény is, hogy Vilmos pilótaként szolgál a seregben és a városka közelében van a légi bázis, ahol gyakorlatozik. Az első időkben valószínűleg még csak Vilmos fog ott élni, majd ha már a média lecsillapodott, Kate is követi. A fiatalok szeretnének paparazzimentes, nyugodt életet.

A hírek szerint a pár már bejárta a környéket, Kate-et pedig már látták az egyik helyi szupermarketben bevásárolni. A látszat ellenére természetesen mindkettejüket komoly biztonsági szolgálat védi, és a Vilmos által bérelt ház is el van szigetelve a külvilágtól.

A helyiek igyekeznek diszkrétek maradni, ezzel is segíteni szeretnék a pár életét. Az ott élők azt nyilatkozták, hogy nem akarják, hogy a fiatalokat lesifotósok vagy újságírók zaklassák és igyekezni fognak mindent megtenni ennek érdekében.

Kate és William pedig valószínűleg ezért is döntött a festői szépségű Anglesey mellett. Nem akarják beengedni a médiát az életükbe. Mindemellett igyekeznek jótékonykodni és segíteni a helyi közösségnek, már most felavattak több új csónakot, hogy munkahelyet teremtsenek a helyi munka nélkül maradt halászok egy részének.

Elgan Hearn, a helyi napilap szerkesztője azt nyilatkozta, hogy a walesiekre jellemző mentalitás az élni és élni hagyni. „A helyiek nem szeretik beleártani magukat mások dolgába, mi igen magunknak való emberek vagyunk. Így nem is keltett különösebb felbolydulást a városban, hogy Kate és Vilmos ide költöznek.” A helyiek egyébként is kedvelik Vilmost, hiszen apja, Charles walesi herceg, a közeli Aberystwyth Egyetemen végezte tanulmányait.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top