Katy Perry smink nélkül!

2011. 01. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Russel Brand bátor ember - írja a Daily Mail, miután showman egy smink nélküli fotót közölt Twitterén újdonsült feleségéről, Katy Perryről.

Mivel a 26 éves énekesnő az erős smink és feltűnő, sőt, olykor rikító színek híve, rajongói talán még sosem látták így. Épp ezért a férje által megosztott, ébredés utáni fotó nemcsak őket lepte meg, de magát Katy Perryt is. Legalábbis ezt állítják a rosszmájú bulvársajtósok, akik között azonnal elindult a találgatás, vajon miért is kellett a képet nem sokkal megjelenése után eltűntetni.

A pár egyébként első karácsonyát töltötte együtt férj és feleségként Londonban, ahol Russel a hírek szerint menyecskéje helyett inkább kedvenc sportjának hódolt az idő nagy részében. Katy úgy nyilatkozott, hogy különleges karácsonyt terveztek, de nem a hagyományos értelemben. Náluk ugyanis minden nap különleges élmény, így most kivételesen arra vágytak, hogy pár napig legyen minden hétköznapi és egyszerű. A hírek szerint a pár ajándékot sem vett egymásnak és a lehető legtöbb időt szeretnék a pihenésnek, egymásnak és hobbijaiknak szentelni.

Az ejtőzés után Katy folytatja California Dreams elnevezésű koncertturnéját, melynek időközben európai szakaszához érkezett, első fellépése február 20-án, Lisszabonban lesz. Eközben férje, a humorista Russel Brand egy animációs filmben szinkronizál, ahol a húsvéti nyuszi szerepét osztották rá. A rengeteg munka közben azonban az énekesnő már egész másfajta feladatokon is gondolkodik: sok-sok gyereket szeretne.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top