Kend a hajadra!

2011. 06. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A kaviárról szinte mindenkinek a pezsgő és a pirítós jut eszébe, pedig ez a különleges étek nemcsak gasztronómiai értékekkel bír. Talán kevesen tudják, de kiderült, hogy ez a krémes, szinte olajos jellegű anyag szebbé, fényesebbé és egészségesebbé tudja varázsolni a hajat.

A minőségi hajápoló termékeiről ismert Kérastase ezért a kaviár felhasználásával alkotta meg a Chronologiste-jét, ami a legösszetettebb hajápoló termék, amelyet a cég valaha is készített. A halikra rendkívül gazdag létfontosságú aminosavakban, nyomelemekben és omega-3 zsírsavakban. Ezen anyagok a fehérjék termelődésének serkentése révén hozzájárulnak a száraz és töredezett szálak regenerálódásához.

A termék használatával mindenki látványos változást fog tapasztalni: a haj puhábbá, fényesebbé válik. A különleges hatóanyag nemcsak a haj szerkezetére van jótékony hatással, de a fejbőr megújulását is elősegíti. Így biztosítja, hogy a szálak erősek és egészségesek legyenek a gyökerektől egészen a hajvégekig.

Van egy jó hírünk: akinek felkeltette az érdeklődését a kezelés, most féláron ki is próbálhatja. Ehhez csupán egy akciós kuponra van szükség, amit máris megszerezhetsz idekattintva! »



Szerző

donna.hu



Scroll to Top