Kérlek, adj nekünk 1% Esélyt…

2010. 05. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szinte ellepték a városainkat. Lassan végig sem tudunk menni az utcán anélkül hogy ne állítson meg minket valaki, aki pénz kérne tőlünk… Ugye ismerős? Mikor elfordulunk és továbbmegyünk valami furcsa és rossz érzés fut végig bennünk – „segíthettem volna…” de sajnos nekem sincs miből adni… De hamar lepereg rólunk ez az érzés azzal a kifogással, hogy hiába adok, úgyis italra költi és az életén nem segítek… Ez csak aprópénz lenne egy lyukas zsákba ahogy Spearhead is mondja az alábbi dalában http://www. youtube.com/watch?v=CszG_bR35Mw , de a lényeg a sorok között rejlik, hazudj csak magadnak és ne segíts…!

Pedig sok embernek tényleg szüksége lenne segítségre! Mindenkiben ott van a segítségnyújtási tudat, csak épp azt nem tudjuk hogyan és milyen formában tehetjük ezt meg. És az egyik legfontosabb kérdés miből is segíthetek, ha nekem sincs… De szerencsére állam bácsi adott erre egy lehetőséget, amiről sokszor megfeledkezünk. Adóink az eget érik, a közterhek alatt szinte megrogyunk. De mégis van egy kicsi kapu amin keresztül Te is segíthetsz. Ne feledkezz meg adód 1%-áról ami felett Te magad rendelkezel! Ha már úgyis befizettük, legalább ezt a kis összeget mondd meg hogyan használja Államunk!

Van egy alapítvány a beteg gyermekekért az Őrangyal Európai Alapítvány. Gondolj rájuk, hisz gyermekeink a jövő! Nekik van a legnagyobb szükségük a segítségünkre! Sose feledd világunkat nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön! Ahhoz hogy szebb jövőjük legyen nekünk kell megtenni az első lépéseket a fejünkben majd tetteinkben! A jövő kezdet most van!

szervezet: Őrangyal Európai Alapítvány

adószám: 18255401-1-43

http://orangyalalapitvany.hu/index.php/esely.html



Szerző

donna.hu



Scroll to Top