Ki mennyit keres, avagy Hollywood számokban

2011. 07. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Forbes magazin idén is kiadta a legjobban kereső hollywood-i színésznők listáját, nagy meglepetésekkel azonban nem szolgálhatunk. Angelina még mindig többet keres Anistonnál, pedig fele annyi filmben sem szerepel. Miss Jolie 30 millió dollárral lett gazdagabb az elmúlt szezonban, míg örök vetélytársa, Aniston „mindössze” 28 milliót tudott a producerekből kicsikarni.

1. Angelina Jolie, 30 millió dollár 1. Sarah Jessica Parker, 30 millió dollár 3. Jennifer Aniston, 28 millió dollár 3. Reese Witherspoon, 28 millió dollár 5. Julia Roberts, 20 millió dollár 5. Kristen Stewart, 20 millió dollár 7. Katherine Heigl, 19 millió dollár 8. Cameron Diaz, 18 millió dollár 9. Sandra Bullock, 15 millió dollár 10. Meryl Streep, 10 millió dollár

A nagycsaládos színésznő Jolie két szuper produkcióban szerepelt mostanában, a mesés gázsi a Salt és A turista főszerepéért járt neki. Ám nem ő az egyetlen, aki ilyen nagy összeget tehetett zsebre munkájáért. SJP előkelő helyezése talán meglepetés is lehetne, azonban az egyébként is brutális költségvetésű Szex és New York 2. megért annyit készítőinek, hogy a színésznőt ilyen óriási összeggel jutalmazzák.

 

Jen Aniston nem szerepelt az elmúlt időszakban nagy költségvetésű filmekben, ám a laza vígjátékokban hozta a tőle megszokottat, a mozirajongók pedig zabálták filmjeit. A második helyen Reese Whiterspoonnal kell osztozkodnia.

Kristen Stewart 21 évével a legfiatalabb a listán. A Twilight Saga olyan gazdaggá tette, amiről talán maga sem álmodott. Gázsija korához és a mögötte álló csekély filmes tapasztalathoz képest szintén igen magasnak számít. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy a méltán nagyhírű Julia Roberts-szel került egy kalap alá 20 millió dollárjával.

Mindemellett a többiek, Diaz, Heigl, Bullock és Meryl Streep idei keresete szinte eltörpül. Mondom szinte…



Szerző

donna.hu



Scroll to Top