Kipp-kopp, szellem vagyok!

2011. 05. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Volt már olyan érzésed az éjszaka közepén, hogy valaki nem evilági tartózkodik melletted a szobában? Lehet, hogy egy szellem látogatott meg? Vagy csupán csak az érzékeid és a fantáziád űztek fura játékot veled?

A tudomány mára számos misztikus jelenségről lerántotta a leplet, ám a szellemekkel még mindig nem tud mit kezdeni. Léteznek elméletek több dimenzióról, energialenyomatokról, az észlelők nem éppen tiszta elmeállapotáról, és a nagy koponyák közt is vannak, akik elfogadják, hogy létezik a túlvilág, csak még be kell bizonyítani.

Mi most nem fogjuk megoldani a rejtélyt, ám összegyűjtöttünk néhány furcsa esetet, melyet akár szellemek is okozhattak, bár mint azt alanyaink is kihangsúlyozták, lehet csak olyan fizikai törvény lépett működésbe a történtekkor, melyekről halvány fogalmunk sincs.

Andrea (32): „Jó három éve egy este éppen a kádban ültem, mikor a fogkrémem a mosdó felett lévő polcok egyikéről a fürdőszoba közepén landolt. Az egészben az volt a furcsa, hogy a polcnak kb. egycentis pereme van, és a tubus a szélétől távolabb volt elfektetve. Azóta is azon töröm a fejem, hogy történhetett, hiszen a fogkrém nem csúszhatott le, megfogta volna a perem.”

Ildikó (32): „Egy időben a nagymamámnál történtek furcsa dolgok: a hálószobájában a villany rendszeresen magától is felkapcsolódott.”

Niki (26): „Nekem egy álom volt az, amire nem találok magyarázatot. Régebben mindig egy idegen férfiről álmodtam, aki megáll az ágyamnál. Tudtam, hogy már nem él. Ez még annyira nem is érdekes, de kiderült, anyukámnak is ugyanilyen álmai voltak akkoriban.”

Bettina (29): „Még gyermekkoromban történt, üvegből készült szódásszifonunk volt. A konyhában a hűtő mellett tartottuk, és egy este azt hallottuk, hogy pukkan egyet. Kimentünk, és egy lyuk volt rajta, úgy nézett ki, mintha valaki erősen hozzávágott volna egy követ. Úgy három hónap múlva az egyik szoba üvegezett ajtajával is hasonló dolog történt. Azóta is találgatjuk, mi történhetett. ”

Anikó (33): „Nagypapám kórházban feküdt, de az orvosok azt mondták, javul az állapota. Nem is gondoltunk rá, hogy nem éri meg a reggelt. Éjszaka aztán valamiért felébredtem, és egy zöld fényt láttam a szobában, nem tudom pontosan megmondani, miért, de éreztem, hogy papám az. Aztán visszaaludtam, és reggel nem is emlékeztem az egészre. Délelőtt aztán jött a hír: az éjszaka folyamán papám eltávozott az élők sorából. Évekkel később az egyik szellemvadász műsorban láttam, sokan zöld fényt észlelnek akkor, mikor az egyik szerettük meghal. Elgondolkoztam rajta…”



Szerző

donna.hu



Scroll to Top