Kiszel kidobta, Károly rendbe hozná

2011. 06. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Dráma a köbön! Kiszel Tünci kirúgta Károlyt, miután megnézte a sajtóban megjelent felvételt, melyen Károly egy másik hölggyel ücsörög meghitten egy pláza padján, karonfogva. Károly tagad és nem érti.

Olyannyira nem érti, hogy még a tévébe is bemegy, hogy az egész ország előtt magyarázza bűnét, melyet el sem követett.

Akinek nem lenne egyértelmű: Károly látható a képen egy idegen hölggyel kéz a kézben, meghitten. Tünci azonban nem tűri az efféle kihágásokat, úgyhogy amint megneszelte a dolgot, azonnal ki is tette Károly szűrét. A férfi állítja, semmi sincs közte és a nő között. Mi egyébként arra tippeltünk volna eddigi tapasztalataink alapján, hogy valami réglátott rokonról lesz szó, de nem, Károly ennél sokkal fantáziadúsabb magyarázattal állt elő.

 Forrás: Blikk

Az RTL Klub Reggeli című műsorában mondta el a maga verzióját, ahol nyilván semmi ennél fontosabb ügyet nem tudtak előkotorni, hiszen mi más magyarázat lehetne rá, hogy Kiszel oldalkocsijának magyarázata a reggel nagy eseménye. Eszerint éppen csak elbambulhatott, a nő pedig valamit mutatni akart, ezért érintette meg a kezét. Ráadásul éppen Tünci mondta neki azt, hogy bármit is írnak a lapok, előbb járjon utána, hogy igaz-e, hiszen azokat el kell adni, azt meg csak így lehet.

Károly végül mindenkit megnyugtatott, bár Tünci kidobta, semmi olyan nem hangzott el köztük, ami véglegesítené a dolgot vagy – ne adj isten – bármilyen mozdíthatatlan kőtömböt görgetne akadályként kettejük közé.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top