Hozzávalók:
Tésztához: 30 dkg vegyes liszt (finom és rétes), 1 sütőpor, 3 evőkanál kakaó, 15 dkg porcukor, 1 tojás, 15dkg margarin, 2 evőkanál tej, baracklekvár a lap megkenéséhez
Krémhez: 6 tojásfehérje, 15dkg kristálycukor, 6 evőkanál víz, 25-35 dkg kókuszreszelék
Tetejére: 6 tojássárgája, 15 dkg porcukor
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk. Az egyik kinyújtott lapot zsírozott vagy vajazott tepsibe terítjük és megkenjük lekvárral. A krémhez a fehérjéket a cukorral habosra verjük, hozzáadjuk a vizet és a kókuszreszeléket. Ezzel megkenjük a tepsiben lévő lapot, majd beborítjuk a második lappal. 180 fokon sütjük és még melegen rákenjük a tojássárgák és a porcukor keverékét.