Kómában a kaszkadőr

2010. 09. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ritkán hallani ennyire megrázó balesetről. Gabriella Cedillo koponyáját jóformán kettévágta egy elszabadult vontatókötél, miközben éppen autóját vezette. A szemtanúk elmondása szerint egész biztosan a Transformers 3 forgatása alatt történt az eset, de a forgatást irányító stúdió nem erősítette meg a híreszteléseket.

A rendőrség elmondta, a kábelt valószínűleg túlfeszítették, minek hatására elpattant és az éppen útjában álló Toyota szélvédőjébe csapódott. A lányt fejen találta, de az autó ennek ellenére csak gurult tovább. Cedillót jelenleg mesterséges kómában tartják, állapota válságos. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy mennyi esélye van a túlélésre, illetve hogy milyen maradandó károsodásokat szenvedhetett. Miután a hír napvilágot látott, a stúdió azonnal közleményt adott ki, melyben leszögezik: a baleset a forgatástól függetlenül történt, bekövetkeztében szerencsétlen véletlenek sora játszott közre.

A rendező (Michael Bay) a nyilatkozat szerint minden lehetséges módon igyekszik biztosítani a szereplők, kaszkadőrök és egyéb stábtagok egészségét és biztonságát, így a számtalan akciójelenet ellenére egyáltalán nem fenyegeti veszély a forgatáson résztvevő embereket.Ha bizonyosságot nyer, hogy a 24 éves kaszkadőrlány a forgatás alatt sérült meg ilyen súlyosan, rekordösszegű kártérítésre számíthat. (Bár ez a szóban forgó hölgyet már nem vígasztalja.)



Szerző

donna.hu



Scroll to Top