Kos szülött Bak aszcendenssel

2010. 04. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor nem szabadna engedned, hogy felhőtlen optimizmusodat a szomorúság és önbizalom hiányának percei beárnyékolhassák.

Legtöbbször e rejtett, gyakorlatias hajlamod segít komoly céljaid elérésében, és ezáltal válsz keményen dolgozó munkaerővé.

Természetesen egyéni elképzeléseid és határtalan lelkesültséged sem maradhatnak rejtve – ezek hívják fel rád a figyelmet.

Néha viszont szükséged lehet egy kis megállásra annak érdekében, hogy eldönthesd, a szíved vagy az eszed parancsát kövesd-e inkább.

Szívós alkatodnak köszönhetően olyan nehéz körülmények között is képes vagy boldogulni, amelyeknek súlya alatt a legtöbb ember összeroppanna. A szabályok és szokások túl merev betartása ellenben nagymértékben visszafoghatja lendületedet. Lazíts egy kicsit, fogadd meg többször a szíved tanácsát.

Igen magas pozíciókba tudod felverekedni magad, próbálj meg azonban nem keresztültaposni a nálad kevésbé becsvágyó munkatársaidon.

Rád nem igazán lehet hízelgéssel hatni. Ugyanakkor valósággal minden munkát elvégeznek neked, olyan vagy, akár az egyiptomi fáraók, akiknek egyetlen ujjukat sem kellett mozdítaniuk azért, hogy megépüljenek a piramisok.

Bárki, aki abban a szerencsében részesül, hogy fel tudja repeszteni vastag páncélodat, nagyon meg fog lepődni azon, milyen érzelmes, lágy szívet talál mögötte, melynek elrejtésére különös gondot fordítasz.

Hűséged ritkaság számba megy, és elképesztő áldozatokat tudsz hozni a barátaidért.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top