Kozsó agyvérzést kapott

2011. 04. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Majdnem lebénult az énekes, miután hirtelen éles fájdalmat érzett a fejében, majd zsibbadni kezdett a szája, végül pedig már kommunikálni sem tudott. Éppen édesapja születésnapjára készülődött.

Az életimádó Kozsó nagyon megdöbbent, amikor kiadójának a feje azzal hívta fel, hogy egyesek olyan rémhíreket terjesztenek, hogy öngyilkos akart lenni. Ez természetesen nem igaz, hiszen imádja az életet, sem családja, barátai, sem rajongói miatt nem lenne képes ilyesmit tenni.

Az agyvérzésről azt nyilatkozta a sztár, hogy olyan volt, mint amikor egy horror filmet néz az ember, és hallja, ahogyan a balta csattan az áldozat fején, kettévágja a csontot, majd a húsba mélyed. Nem fájdalom volt, hanem olyan pillanat, amikor az ember érzi, nincsen tovább, valami nagy baj történt. Az első 10 percben még tudott kommunikálni, bár már akkor is nehezen ment, ám egy idő után már csak értette a kérdéseket, de válaszolni nem tudott. Mintha valami „űrbéli idegen nyelven” szólalt volna meg.

Két napig tartott a rémület, amíg szinte egyáltalán nem tudott érthetően beszélni, azonban a harmadik nap, mintha csak valami csoda történt volna vagy varázslat, reggel úgy köszöntötte a nővéreket, mintha semmi sem történt volna.

Kozsó az átélt dolgok után most döbbent rá, hogy lassítani kellene, hiszen mindene megvan, mindent elért, amit lehetett, de mégsem tud megálljt parancsolni, hiszen imádja a pörgést.

 

 Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  


Szerző

donna.hu



Scroll to Top