Kozsóra ismét férfiistenként tekintenek!

2011. 05. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kozsó márciusban agyvérzést szenvedett, és élményeiről, életmódváltásáról Joshi Bharattal beszélgetett az FEM3 csatornán. Azt is elárulta, hogy rátalált a szerelem: amíg kórházban volt, tündérmesébe illő találkozásban volt része.

„Nem érzem úgy, hogy ver a sors. Úgy érzem, hogy újjászülettem, kaptam egy újabb lehetőséget, amit nagyon komolyan kell vennem. Az Isten egy olyan próba elé tett, hogy érezzem a súlyát.” – mondta Kozsó a stúdióban. „ Március 5. óta azon gondolkodom, hogy mi lehetett az ok. Csak azt tudom, hogy a mértéktelen, megállás nélküli, embert, lelket, önmagamat nem kímélő élet, amit éltem. Sosem gondoltam magamra, nem álltam meg. A szépség ízéből, hangulataiból táplálkoztam, amikor zenét, verseket írtam. Most kezdtem újra felfedezni ezeket a dolgokat.”

Kozsó elárulta, hogy újra elkezdett írni: nem „csak” dalszöveget, hanem könyet is, amire évek óta nem volt példa. „Sajnáltam az időt magamtól. Elkezdtem foglalkozni magammal. Nem felhúzni magam dolgokon. Megpróbálok az útmutatások szerint élni, észrevenni a jeleket.” – nyilatkozta a híresség és azt is elárulta, hogy még a szüleit is azért költöztette maga mellé Egerből, mert sajnálta az időt az utazásra.

Kozsó egy magánéleti csodáról is mesélt: „Amikor a kórházban voltam, volt egy hölgy, aki ott töltötte velem azt a két hetet, úgy, hogy a mellettem lévő ágyon aludt, hogy éjszaka is ápolni tudjon és segíteni a nővéreknek. Számomra megdöbbentő volt az az áldozat, az alázat, odaadás, önzetlenség, hogy férfiistenként kezelt, ami eddig nem nagyon volt az utóbbi években. Lehet, hogy pont azért történt minden, hogy rájöjjek, hogy van valaki, aki mindent félretesz értem. Amikor hatkor jött az első vizit, jött, segített, megmosdatott, úgy, hogy erre nem kérte senki… Csoda ez.”



Szerző

donna.hu



Scroll to Top