Kráter süti

2008. 07. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1. 2 csomag vanília puding, 9 dl tej, 8 evőkanál cukor 2. 5 tojás, 25 dkg porcukor, 1 cs. vanília cukor, 1 dl tej, 1 dl étolaj, 25 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 2 evőkanál kakaó

3. 2 dl tejföl, 4 evőkanál porcukor, 1 cs. vanília cukor Elkészítés: A vanília pudingot megfőzőm és kihűtöm. Az 5 tojás sárgáját habosra keverem a porcukorral, a vaníliával és a tejjel. Majd lassan hozzáadom az olajat, a lisztet, a sütőport, a kakaót és a tojások felvert kemény habját. Zsírozott, lisztezett tepsibe teszem, majd kanállal rászaggatom a kihűlt, kemény pudingot és megsütöm. A tejfölt elkeverem a porcukorral és a vaníliával, majd a kisült, de még forró sütire kenem és így hagyom kihűlni.

Köszönjük szépen Szatlóczky Istvánnak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top