Különleges sminkkollekció az ünnepekre

2010. 11. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A karácsony mindig is az egyik legszebb időszak volt az évben. Ugyanakkor van, akinek a varázslatos táj és az sütemények ugranak be elsőre, mások pedig csak az őrült rohanásra és az ajándékvásárlás kusza hálójára tudnak gondolni.  

A nemsokára boltokba kerülő limitált kiadású Givenchy Vintage Christmas Holiday kozmetikumokat a karácsony szelleme és hangulata ihlette, és elegáns köntösbe csomagolva vásárolhatók meg. A korlátozott számban kapható darabok rendkívül exkluzívak és szinte tökéletesen illenek a karácsonyfa alá, de vigyázat, az áruk borsos!

A finoman csillámló púder érzéki, virágos illattal  nem csak arcra, de a nyakra és a dekoltázsra is bátran használható. A krokodilbőrrel borított doboz így elsőre túlzásnak tűnhet, végül kifinomult és elegáns dizájnt kaptunk.

A füstös szemek nagy divatjukat élik, így születhetett a színjátszó szemhéjpúder, melyben a fekete, fehér és ezüst kombinációja együtt alkotja meg az ezüstösen csillogó hatást.

A szempilla ápolás egy új dimenziója született meg egy olyan újszerű formával és hatóanyaggal, mely nem csak dúsít, de ápol is. Két részből áll: a szempilla alapozó levágott hegye színtelen géllel van ellátva, mely segíti a szempillákat megerősödni azáltal, hogy finoman masszírozza a pillák tövét. Felerősíti a „süni fejű” spirál hatását, mely elsőre csöppet bizarrnak tűnik, de az újszerű forma reményeink szerint pozitív újdonságot is tartalmaz.

Rúzs és szájfény tekintetében a kollekció a szenvedélyes vörös és barna tónusú egyveleget tartalmazza. A kettő tökéletesen kiegészíti egymást. A körömlakk pedig inkább a bordó és barna kombinációja.

A kollekció szenvedélyes, és az igazi ajándék szerepét tölti be az ünnepek alatt.

Forrás: givenchy.com



Szerző

donna.hu



Scroll to Top