Nap a Nyilas jegyében - egyenes jellem, szabad szellem

2010. 11. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2010. november 22-én, 11 óra 25 perckor lép a Nap a Nyilas jegyébe, így most összefoglaljuk az ebben a jegyben születettek legfontosabb külső és belső jellemzőit.



 



 



2010. november 22-én, 11 óra 25 perckor lép a Nap a Nyilas jegyébe, így most összefoglaljuk az ebben a jegyben születettek legfontosabb külső és belső jellemzőit. Aforizmája, hogy "az élet erői belül halmozódnak fel. Az elrejtett gyökerek nőni kezdenek és növelik energiájukat a béke idejére."



Milyen is a Nyilas jegyében született ember? Tekintete tiszta, sokszor nyugtalan és lobogó, máskor gyermeki és bizakodó. Szemöldöke sűrű, szépen ívelt. A szemtájéka gyakran sötétebb, mint az arca többi része, gyakorta sötéten árnyékoltak a szemei. Az orra kissé kiálló, görögös, vonalvezetése markáns, az alsó végén vastagabb. A szája inkább nagyobb, finomvonalú, a felsőajkak előreállnak és erősen rajzoltak. A fogai erősek. Az álla finom, formás  -  ám később, idős korban tokásodik. A fülei szépek, erősek, nagy fülkagylóval.



 














A hajnövése erős, a haja finom, ritkán göndör hajú is. A haja színe általában barna, ami korán sötétszürkévé válik, halántékán korán hullani kezd. Arcbőre rendszerint egészséges rózsaszínű, néha májfoltos vagy nyitott pórusú is lehet.

A nyaka teltkarcsú. A háta szép, erős csípői vannak, ez különösen a magasabb típusnál feltűnő. Egyenes, vékony lábszárak, karcsú bokák jellemzik.



Az alsó lábszár rövidebb, a lábak nagyok. Hosszú, szépen formált karjai, erős csuklói és hosszú ujjai vannak. Az ujjai gyakran szabálytalanok, ujjhegyei kifelé ívelők. A Nyilas hölgyek rendszerint sportolnak.



A Nyilas szülött ritkán csúnya, idős korában akár 10 évet is könnyen letagadhat. Gyakran hajlott a testtartása, mozdulatai szabadok, céltudatosak. Járása kissé mindig sietős.



Temperamentuma:



Könnyen ingerelhető, de a jó szavak gyorsan megnyugtatják. Sértést vagy csalódást sohasem felejt el. Még évek után is képes izgalomba jönni az ilyenre való emlékezésnél. Az akarata igen erős, szenvedélyes, de nem kitartó és mindenekelőtt bizonytalan, teljesen érzésszerű. Sok benne a szalmaláng. Ha valami nem sikerül neki első próbálkozásra, akkor majdnem személyében van megsértve, de azonnal enged az elképzeléseiből.



 












Lelki tulajdonságai:



Szimpatikus, nyílt, szabad és élénk  -  igazán kedélyes. Nagylelkű és segítőkész, emberbarát -  mély igazságérzettel és vallásossággal. Nagy megértés él benne a fegyelem, autoritás és tekintély iránt. Hivő, bizalommal teli, odaadó természet. Hitével el tud távolodni a neki kényelmetlen valóságos helyzettől, és a világot - csodálatosképpen, óriási optimizmusával és lelkesedni tudásával - rózsaszínű szemüvegen át tudja látni. Ritkán néz az adott tények mélyére, melynek realitását sokszor tagadja vagy egyszerűen nem ismeri el.



A számára kényelmetlen, kritikus véleményeket kikerüli, mert gyakori csalódása ellenére csak saját, kétséges inspirációját óhajtja követni. Kimondottan idealista, majdnem semmiféle emberismerettel nem rendelkezik, tehetségében egyoldalú. Sokoldalúság felé törekszik, de ezt nem éri el. Vidám, élénk természete van, kápráztató társaságbeli tulajdonságai.



Kellemes, kitartó és érdekes elbeszélő. Sohasem játékrontó. Erős impulzivitással rendelkezik, mely a szív megmozdulásait követi, az észszerű megfontolások csak később következnek.



www.asztrokalendarium.hu





Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban,
vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt
megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail
címen,
vagy
a
06-90-189185
emeltdíjas
telefonszámon.     


Szerző

donna.hu



Scroll to Top