Lady Gaga egy tojásban érkezett a Grammyre! Képek!

2011. 02. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akár az 'Alien' mozifilm főhőse is lehetett volna Gaga, aki a 'Born this way' című dalának szeretett volna reklámot csinálni a Grammy-díjátadón. Bevonulása igazán 'gagásra' sikeredett, egy hatalmas átlátszó tojásban érkezett meg, amit félmeztelen férfiak cipeltek a vállukon.

Ahogy egy újságíró megjegyezte: "Nagyon eredeti, de hogy fogok interjút készíteni egy tojással?". Többek szerint meztelen volt, bár szerintem a múltkori húsöltözeténél nem nagyon tudnak sokkolóbbat kitalálni.

Gaga - akinek ruhafétise már szinte klinikai eset - semmi olyan ruhát nem hajlandó felvenni, aminek nem tudja a történetét vagy azt, hogy ki tervezte.

 

Nem csak Gaga bevonulása volt megdöbbentő az idei Grammyn! Egy mondás szerint, ha ízléstelen vagy nem hozzád illő ruhákat viselsz, nincsenek igazi barátaid. A mostani Grammyn sok sztárról kiderült, hogy nincsenek olyan emberekkel körülvéve, akik őszinték velük. Kezdjük a sort a kedves Katy Perryvel!

Mindannyiunk kaliforniai lánykája egy Armaniban jelent meg a vörös szőnyegen, amin angyalszárnyak voltak! Nem tudjuk, hogy egy farsangi buliról jött-e vagy Valentin-napra készült, mindenesetre elég kislányosan fest ebben a habos-babos költeményben.

 

Jöjjön két pozitív példa, hogy feledni tudjuk Katy ruháját! A mindig dögös Kim Kardashian ezúttal egy meseszép Kaufman Franco kreációban érkezett, ami kiemelte tökéletes alakját. Jennifer Lopezre rá sem ismerünk! A Pucci ruhát szinte ráöntötték, a Cartier ékszerek - amik közel 70 millió forintot érnek - pedig újra dívává varázsolják az amúgy kétgyermekes anyukát.

Jöjjön megint két eltévedt lány: Gram'ma Funk, a híres női DJ, producer két számmal kisebb ruhában érkezett, egy 'Moulin Rouge' party utóhatásaként. Nehéz feldolgozni, szavakba önteni a látványt! De az extravagáns, különcségéről híres Nicki Minaj is hozta a tőle elvártakat. Be kell valljuk, vele kapcsolatban nem jutottunk dűlőre. A jól ismert szállóige járt a fejünkben a képek láttán: ez annyira rossz, hogy már szinte jó!

Nehogy rossz példával zárjuk a cikket, érkezzen két fiatal feltörekvő tehetség! Egyikük stílusával szerzett rengeteg rajongót, másikukat pedig ducin és vékonyan is ugyanúgy szeretjük, szintén egy igazi divatdiktátor.

Rihanna legutóbb 'S&M' című számához készült szadomazo elemekben bővelkedő klipjével hívta fel magára a figyelmet. Ezt a Jean Paul Gaultier ruhát is a szexualitás jegyében választotta ki. Takar is, meg nem is...

Jennifer Hudson mindenkit levett a lábáról a 'Dreamgirls' című filmben nyújtott alakításával. Ott még duci lányként tűnt fel a filmvásznon, azonban rengeteget fogyott és ennek köszönhetően Ő lett a vörös szőnyeg egyik legjobban öltözött sztárja. Versace ruhájában mindenkit elvarázsolt!

Visszatérve Gagára: a divatdiktátor énekesnő egy bőrruhában nézte végig a díjátadót, amit egy combcsizmával egészített ki. Ekkor még nem tűnt fel senkinek, hogy a vállán és az arcán fura csontkinövések vannak. Később a színpadra lépett kórházi kórboncnoknak öltözve, a vállán levő - nyílván maszkmester által készített - kinövések pedig azt sugallták, hogy nem erről a bolygóról érkezett. Tehát egy idegen bolygóról érkezett kórboncnokkal van dolgunk, aki még énekel is! Nem csodálkoznék, ha rövid időn belül hasonló szettekben lépnének kifutóra a modellek. Gaga stílust teremt, még ha egy kicsit szájbarágósan is teszi azt!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top