Lájkolsz minket? Akkor kövess!

2011. 04. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha igen – márpedig itt vagy, tehát miért is ne! –, akkor örömmel értesítünk, hogy elindult hivatalos Facebook oldalunk! Csatlakozz és ismerj meg minket!

Miért lesz ez jó neked?

Ezt csak akkor tudhatod meg, ha lájkolsz és követed az eseményeket! Amit biztosan megígérhetünk, hogy jó társaság, érdekes témák és sok-sok bennfentes infó vár.

Nem kertelünk, nem csendes teadélutánokra készülünk. Amikor csak tehetjük, ott leszünk, hogy elmondhasd és elmondhassuk, mi bánt, mi tetszik és mi nem, mi érdekel, mi gondolkodtat el.

Mi is sokat elárulunk majd magunkról, csak merj kérdezni! Ledöntjük a falakat köztetek és köztünk, beszélgetünk, sztorizunk, vitatkozunk és néha talán majd veszekszünk is, attól függ, hogy ébredtünk reggel. Mert ilyenek vagyunk, Nők, és nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nekünk is vannak hisztis napjaink éppúgy, mint neked, és mi is ugyanúgy örülünk az apró csodáknak, akárcsak te!

Ahhoz azonban, hogy működjön a dolog, nem lesz elég, ha csak mi igyekszünk, kellesz te is! Mesélj, kérdezz! Tudjuk, hogy nem lesz gond, hiszen itt az oldalon is milyen jól megy ez! Beszélgessünk! A valódi, téged is igazán érintő témák ott vannak nálad, az életedben. Mondd el, mi utánajárunk, beszélünk a szakértővel, segítünk neked!

Viszlát a klubban!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top