Lányok! Harminc előtt meg kell tennetek!

2008. 06. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha idejében észbe kapsz, még megtehetsz néhány dolgot, ami nélkül nem lépheted át a harmadik iksz küszöbét…

Részt venni egy túlélőtúrán – Hátizsákkal a hátadon, távol a kényelemtől és a civilizációtól, egyedül, vagy csapattal néhány nap, amikor nincs nálad a sminkes táskád és nincs esélyed, hogy este leöblítsd magadról a port.

Elhagyni végre a családi fészket. Ha a mamád még mindig beleavatkozik az életedbe, a pórázt most szakítsd el, mert később már nem sikerül. Egy teljes hétvégét végigbulizni, aztán hétfőn reggel kialvatlanul, de jó hangulatban besétálni a munkahelyedre. Egy helyes pasinak italt küldeni a bárpultossal és akár egyéjszakás kalandba bonyolódni vele. Egy filmbe illő jelenetet – akár csalfa szerelmed lebukása, vagy rivalizáló lányok botrányos estéje –, amit hisztériás roham nélkül, higgadtan és büszkén oldani meg.

Hosszú hajad néhány centisre vágatni és/vagy teljesen átszínezni. Viszonyba bonyolódni egy nős férfival, és a lelkiismeret furdalást könnyedén elengedni.

Vörös rózsát kapni szerelmes szavak és olvadozó tekintet kíséretében. Legalább egyszer tölts el egy egész napot őrült költekezéssel, és vásárolj magadnak a bankkártyád teljes kimerüléséig. Nem törődve azzal, hogy még két hét van a fizetésig.

Péntek este stoppal nekiindulni a nagyvilágnak, és bármi megtörténhet alapon tölteni el a hétvégét.

Legalább egy autót totálkárosra törni.

Reszketve várni a terhességi teszt eredményét, és aztán megkönnyebbülten felsóhajtani: negatív!

Egy fickót jéghidegen a hűvösre tenni. Az okok itt nem számítanak.

Vigyázni egy barátnőd vagy ismerősöd égetni valóan rosszcsont gyerekére.

Egyszer bemenni egy méregdrága üzletbe, és felpróbálni több cuccot, majd vásárlás nélkül mosolyogva kisétálni.

Ha ezeknek legalább egy részét megtetted, meglátod majd, nem is olyan borzasztó az a torta 30 gyertyával! Mert ugye, harminc felett már nem biztos, hogy lesz lehetőséged ilyesmit tenni...



Szerző

donna.hu



Scroll to Top