Lara Stone mindent megmutat!

2010. 03. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lara Stone már évek óta megtisztelő helyet foglal el a legkeresettebb és ezáltal legjobban kereső modellek rangsorában, de igazi világhírnévre csak azáltal tett szert, hogy a Louis Vuitton divatház Madonna leköszönése után őt választotta a 2010-es év kampányarcává. Azóta teljesen elhalmozzák őt felkérésekkel, de egy Marc Jacobsnak adandó telefonos interjúra melyik szupermodellnek ne lenne ideje?

A magazinban megjelent fotók szokatlanok bár, de nem Larától! Nemrég pózolt anyaszült meztelenül a Love magazin februári számában, s máris újabb aktképekkel örvendezteti meg az erősebbik nem képviselőit.  Végre egy modell, akinek van is mit megmutatni!

Ő ugyanis az egyetlen a legjobban foglalkoztatott modellek listáján, akinek a ruhamérete nem nullás. Európai ruhaméretbe átszámolva ugyanis Lara S-es, azaz 36-os ruhákat hord, ami nagyon sok szakmabelinek erős kritikára ad okot. A modell azonban már felhagyott a fogyókúrákkal, és beletörődött abba, hogy nem tud mindenkinek megfelelni.

A különleges interjúban pedig olyan titkokat is elárult a divattervezőnek, melyeket senki másnak nem mondott volna el. Beszélt arról, hogy hogyan kezelték ki alkoholfüggőségéből, és hogy valójában utálja a túl magas sarkú cipőket. Kiderült az is, nagyon meglepődött az általa elért sikereken, de egyáltalán nem szállt el magától, és megpróbál két lábbal a Földön állni. Csak így tovább Lara!

Erdélyi Zsófia

Forrás: www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top