Pussycat Dolls: megint kevesebben

2010. 03. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Újabb két lány szándékozik kilépni a nagy sikerű bandából. Ami azt illeti, a róluk terjengő hírek alapján ezen nem különösebben kell meglepődnünk.

A banda a pletykák szerint sztriptíztáncosokból lett az, ami. Először tánccsoportként indultak. Hogy értenek a szakmához, az klippjeikből egész jól lejön. Később menedzserré előlépett megálmodójuk egyezett meg egy kiadó céggel, és beindult az énekesi karrierjük. De legalábbis Miss Scherzingeré mindenképp.

A lányok már az elején sem voltak barátok, hiszen pusztán az üzlet kedvéért álltak össze, de később rosszabb lett a helyzet. Csak úgy repkedtek a Nicole lekezelő, parancsolagtó stílusáról szóló nyilatkozatok, míg egy lány kiszállt, a banda pedig szünetet hirdetett. 2008-ban aztán újra összeálltak, hogy megjelentessék második albumukat, immár csak öten, ám a béke most sem tartott sokáig.

A lányok már nem bírják az elnyomott háttértáncos-vokálos szerepet. Úgy tűnik Nicole gorombáskodásait és túl nagy befolyását már a pénz sem tudja feledtetni velük. Ashley Roberts és Kimberly Wyatt úgy döntöttek, lelépnek. A hivatalos nyilatkozataikban természetesen elmondták a szokásos frázisokat, hogy rengeteget köszönhetnek a csapatnak, örök életükben hálásak lesznek, de mostantól magukra is kell gondolniuk, blablabla... Diplomatikus megfogalmazása annak, hogy elég volt a háttérszerepből.

-röné-



Szerző

donna.hu



Scroll to Top