Latin szeretők, görög félistenek

2008. 03. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tüzes, heves, viharos, hangos – legyen akármilyen, csak napfényes országból jöjjön, és latin vér csörgedezzen az ereiben! Egy helyes olasz férfiért akár a bikininket is ledobnánk egy forró nyári napon. De vajon miért vagyunk úgy oda ezekért, az amúgy nagyszájú, hangos, szókimondó pasikért? Miért van az, hogyha egy nyári napon egy olasz utánunk kiált az utcán, hogy „Ciao Bella!” vagy „Ciao Donna!”, az szexi és izgalmas, míg ha ezt egy magyar srác teszi meg, akkor az már ciki vagy neveletlen?

Egy sötét igéző szempár, sötét haj és lebarnult bőr – ez a titkos hármas arra, hogy mi az, ami külsőleg megfog minket egy egzotikusnak mondott férfiben. Ki ne álmodozott volna arról, hogy egy ilyen ízig-vérig férfi elrabolja, és a napfényes Itáliába vigye? Oda, ahol mindig süt a nap, citrus illat úszik a levegőben, forró a tenger és hajnalig tart a fieszta. Az imádott férfi mellett, pedig annyira nőnek érezheti magát, amennyire csak akarja. Ugyanis egy olaszt nem zavar a súlyfelesleg, mert nőiesnek tartja, és egyáltalán szereti, ha férfi lehet az imádott nő oldalán. Persze ott az imádott „mama” is, akinek minden szava szent, és hát a nagycsalád, de ki nem szereti a társaságot és a kedves anyós segítőkészségét?

Ám vannak, akiknek nem a latin típus tetszik, hanem egy helyes kis kínai, aki elbűvöl a főzőtudományával és vacsorára pekingi náráncosz kácát süt rizzsel. Vagy egy igazán sötét bőrre esküszik, és egy néger férfi minden álma. Aki majd az ágyban elbűvöli a méretekkel, és a fekete keveredik a fehérrel. Egy ilyen kapcsolatból születnek a szép capuccino színű gyerekek.

Egzotikus minden, ami nem magyar, tehát jöhetnek a spanyol torreádorok, a görög félistenek, a japán szamurájok, a karibi kalózok, mindegy csak helyes legyen és imádjon minket. Ugyanis nem ezt szeretnénk, mi nők minden férfitől? Törődést, foglalkozást, és ha ezt csak egy ilyen férfi adja meg nekünk, akkor sajnos magyar srácok hoppon maradtok.

Mert nem a bőrszín adja ezeknek a férfiaknak a titkát, hanem az, hogy tisztelik a nőket, és olyan bókokkal halmoznak el, hogy mellettük igazán nőnek érezzük magunkat.

Kapcsolódó anyagok:

$$229$$

Kapcsolódó fórumok:

$$f1162$$ 

$$f1299$$

$$f143$$ 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top