Levetkőzhetjük a szégyenlőségünket...

2008. 11. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Olyan sokszor tudjuk az életben, hogy mikor kell magunkhoz ragadni a kezdeményezést. Érezzük, hogy ez az ember, aki oly sok érzést keltett fel bennünk, szintén érez valamit irántunk, és nem érzünk magunkban annyi bátorságot, hogy megszólítsuk.

Van egy hobbynk amiben tényleg jók vagyunk, amivel, vagy amiből többet tudnánk elérni. Új értelmet adhatnánk az életünknek, de valami visszatart.

Mindezt a Merkúr a Skorpió jegyében nemcsak tudatossá teszi bennünk, de segít is hogy megoldást találjunk erre a dilemmára. Ez a Merkúr egy éles szemű analitikust csinál belőlünk, aki a saját helyzetét vizsgálja.

Olyan soká kutatunk szívünkben, és lelkünkben, amíg belátásra jutunk, illetve megláthatjuk, hogy mi az ami visszatart bennünket. Ez tényleg egy érdekes folyamat. Milyen sokszor hajlunk arra, hogy azt gondoljuk, megvan a megoldás. Rövid idővel utána rájövünk, hogy ez csak egy szakasz volt a felismeréshez vezető úton, amely még sokkal mélyebben fekszik. Pont ez az erőssége a Merkúrnak a Skorpió jegyében: nem feladni, csalódásból a lehetőségeket eldobni. Aki ilyenkor kitart, és kiáll, az hamarosan megoldást talál, és új esélyekhez jut.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top