Luxus olcsón 5. – avagy spórolós trükkök mindenkinek

2008. 12. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sokan szeretnék designer-bútorokkal berendezni lakásukat, bár ezt igen kevesen engedhetik meg maguknak. Aki viszont ragaszkodik elképzeléseihez, sokat spórolhat, ha körülnéz az újonnan épülő lakóparkok stúdiólakásainak környékén. Ezeket ugyanis jó nevű lakberendezők rendezik be a legdivatosabb bútorokkal, majd amikor már minden lakás elkelt, kedvező áron túladnak a berendezésen. Az a legegyszerűbb, ha a neten rákeresünk az épülő lakóparkokra és máris megtudhatjuk, hogy ki rendezte be a mintalakást.

Legtöbbünk imádja a zenét. Azonban ha minden új, nekünk tetsző lemezt megvennénk, az egész fizetésünk rámenne. Ha mégsem akarunk lemondani a legújabb zenékről, keressünk az interneten olyan legálisan működő oldalakat, ahonnan ingyen letölthetjük a legklasszabb számokat – nincs más dolgunk, mint regisztrálni és már indulhat is a letöltés!
Kevesen tudják, hogy érdemes rákeresni az interneten és a magazinokban az új éttermek hirdetéseire. Sokan élnek ugyanis azzal a marketingfogással, hogy a hirdetésükre hivatkozóknak kedvezményt adnak, esetleg előétellel, desszerttel kínálják őket.

Az éttermeknél maradva: rengeteg csodás étterem várja vendégeit minden városban. Ezek azonban vacsoraidőben igen drágák. Ha viszont mindenképpen szeretnénk kipróbálni valamelyiket, telefonáljunk oda, és kérdezzük meg, hogy van-e menüajánlatuk ebédre. Ezek az ételek ugyanis jóval kevesebbe kerülnek, mégis ugyanolyan jól vannak elkészítve, mint azok a fogások, amiket vacsorára kínálnak.

Kapcsolódó anyagok:

$$1850$$

$$1976$$

$$1981$$

$$2074$$

$$2231$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top