Luxus olcsón 6. – avagy spórolós trükkök mindenkinek

2008. 12. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sokan álmodoznak arról, hogy utazással kezdjék az újévet. Ha azonban szemfülesek vagyunk, könnyen valóra válhat az álmunk. Az interneten több olyan oldalt is találunk, amely összehasonlítja a különböző légitársaságok tarifáit és még az akciókról is tájékoztat. Egy kis odafigyeléssel számos pénztárcakímélő ajánlatot találhatunk. A legtöbb nagyáruház árengedményt ad, ha egy bizonyos dolgot máshol olcsóbban is meg tudnánk vásárolni. Ne habozzunk tehát nyitott szemmel járni! Ha mondjuk kiszúrunk egy szuper bútordarabot jó áron a konkurenciánál, de másik városban, ne szégyelljünk szólni róla a helyi áruházban. Jó esélyünk van ugyanis arra, hogy helyben is megkapjuk a rivális áron.

Egy átbulizott éjszaka igen költséges tud lenni, főleg akkor, ha az éjszakai klubban még koktélozni is szeretnénk. Egy kis füllentéssel azonban megspórolhatunk egy kört. Súgjuk meg bizalmasan a pultosnak, hogy a társaság egyik tagjának éppen lány- vagy legénybúcsúja van! Valószínűleg adnak kedvezményt, de az is könnyen előfordulhat, hogy a ház vendégei leszünk egy körre.

A legtöbb nő imád kipróbálni új termékeket, ehhez azonban nem kell minden nehezen megkeresett fillérünket erre fordítanunk. A megoldás: vegyünk részt piackutatásokon! Az ilyen alkalmakon ugyanis sokszor az újdonságokból összeállított ajándékcsomag a jutalom. A lehetőségekről és a jelentkezés feltételeiről többek között a www.piackutatas.lap.hu oldalon tájékozódhatunk.

Kapcsolódó anyagok:

$$1850$$

$$1976$$

$$1981$$

$$2074$$

$$2132$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top