Mágikus kötelék

2009. 12. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem tisztünk eldönteni, hogy vajon létezik-e egyáltalán ilyesmi, és hogy mennyire hatásos, ezért eleve induljunk ki abból, hogy a válasz igen és hatásos.  Felmerül azonban számos morális kérdés, ugyanis hogy tehetnénk olyat egy szabad emberrel, hogy rákényszerítünk valamit, amit lehet, hogy nem is akar, adott esetben a szerelmet. Hiszen létezik a szabad akarat, ami pedig szent dolog, és minden, csak nem korrekt azt bármilyen módon befolyásolni. Ezt mindenképpen érdemes szem előtt tartani, mielőtt a mágiához, varázslatokhoz folyamodnánk.

Sokan arra figyelmeztetnek, hogy mivel nem önálló döntés ez a kötés, így a megkötött személy egy idő után tehernek fogja érezni, viszont képtelen lesz szabadulni, sőt az is lehet, hogy az, aki a kötés akarta szintén rájön, hogy nem is ilyen lovat szeretett volna. A kötést viszont csak az oldhatja fel, aki kötötte, és ha ezek nem mi magunk voltunk, akkor lehet, hogy a mágusnak már bottal üthetjük a nyomát.

Olyan esetben is használható, ha úgy érezzük, hogy nem szeret minket eléggé párunk, vagy ha mi nem szeretünk valakit eléggé, azok pedig, akik szerelmesek egymásba elmélyíthetik vele az érzelmeket. Nagyon fontos, hogy csak akkor próbálkozzunk a szerelmi kötéssel, ha komolyan áhítjuk az illető szerelmét.

Többféleképpen köthetünk magunkhoz valakit, lehetséges bájitallal, illetve eljátszadozhatunk egy viaszbabával is, de létezik egy egyszerűbb, otthon is könnyen elvégezhető módszer. Most pedig lássuk, hogyan is zajlik ez!

Szükség lesz három darab fehér, és két darab piros gyertyára. A fehéreket háromszög alakban állítsuk fel, és tegyük középre a két piros gyertyát. Ezek közül az egyik azt a személyt szimbolizálja, akit szeretnénk magunkhoz kötni, a másik pedig magát a kérésünket. Azonban mielőtt meggyújtanánk a gyertyákat vissza kell számolnunk 15-től, aztán hangosan ki kell mondanunk kérésünket. Ez akár olyasmi is lehet, hogy legyen erősebb a szerelmünk, illetve, hogy jöjjön vissza egy elvesztett kedves. Vigyázat! Csupán egyetlen kívánságunk van, így jól gondoljuk át mit is szeretnénk.

A kérés elmondása után gyújtsuk meg a gyertyákat, figyeljük, ahogy égnek, majd néhány perc elteltével toljuk közelebb egymáshoz a két pirosat. Egyharmad részig égessük el a gyertyákat, majd fújjuk el. A szertartást még kétszer kell elvégezni – úgy, hogy köztük legalább egy nap teljen el -, időközben egyre közelebb kerülnek egymáshoz a piros gyertyák. Az utolsó alkalommal a két pirosnak már szorosan egymás mellett kell állnia, és égessük csonkig a gyertyákat. Az utolsó alkalommal a két pirosnak már szorosan egymás mellett kell állnia, és égessük csonkig a gyertyákat.

Mielőtt a mágiához folyamodnánk azonban érdemes elgondolkozni azon, hogy vajon nem izgalmasabb és örömtelibb-e a szerelem, ha mi magunk hódítjuk a hőn áhított férfit vagy nőt, ha mi magunk küzdünk meg a szerelemért. Hiszen a könnyebbik út nem mindig jobb…



Szerző

donna.hu



Scroll to Top