Majka megalázta Szíj Melindát

2011. 02. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

„Szíj Melinda Barcelonába megy” – áll a kép alatt, melyet Majka egy népszerű közösségi oldalon osztott meg az üzenőfalon.

Viccesnek szánta, de Melinda talán nem nevetne jót a zöld szatyorral, hajlott háttal pózoló fenegyereken. Az egyik bulvármagazin meg is kereste a lassan már-már különcnek számító énekesnőt, de az nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Annyit mondott az Új Ásznak: „Innentől kezdve kizárólag a szakmai dolgokkal foglalkozom, a bulvárral nem. Kérem, ne is mondja el, mi történt”.

Hogy mire számíthat Majka (és mennyire érdekli Szíj Melinda lelkivilága), azt nem tudni. Egy biztos: miután Hajdú Péter a jellegzetes táskákkal viccelődött műsorában, az énekesnő úgy érezte, csúnyán megalázták. Szíj Melinda azóta már szóba sem áll a műsorvezetővel, aki még a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában, élő adásban is megpróbálta kiengesztelni.

Majka egyébként időközben egy ismerősétől megkapta a magáét a rossz poénért. A kép alatti kommentek egyikében ez olvasható: „Olyan képet mutass, amikor Dundika Barcelonába megy!” Már hónapok óta téma ugyanis a bulvárban, vajon mi van a 2 év házasság után frissen elvált Dundika és Majka között, és ha van valami, azt miért titkolják, ugyanis a ferihegyi reptéren többször is látták őket összeölelkezve.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top