Maradj egyensúlyban!

2009. 07. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A szennyezett levegő, az ultraibolya-sugárzás, a különféle betegségek, vagy a cigarettafüst hatására a szabadgyökök termelődése fokozódhat.  Ha egészségesek szeretnénk maradni, és bőrünk fiatalságának megőrzése fontos számunkra – márpedig nőként e törekvésünk nem kétséges, akkor Támadást kell indítanunk a szabad gyökök ellen! Az SFR webshop kínálatában találtunk az Antioxidants Mix-re, amely segít ebben. Az Antioxidants Mix ugyanis a legerősebb zöldség antioxidánsok kombinációja, ráadásul kiegészül  A, C és E vitaminokkal, valamint ásványokkal, mint cink, réz és szelénium.  Az Antioxidants Mixben lévő zöldségkivonatok antioxidánsai védik a keringési rendszert és csökkenti a vér triglicerid és koleszterin szintjét.

Különösen hasznos, forradalmian új módszer a test méregtelenítésére és a szervezet egyensúlyának visszaállítására: a Activlab Detox, melynek vízhajtó hatása segít eltávolítani a szervezetből a méreganyagokat, fokozza a belekben az emésztési folyamatokat, és segíti a máj munkáját. Szedésével az immunrendszer hatékonyabban működik.

A Activlab Detox természetes növényi kivonatai révén erősíti a testet, azáltal, hogy kihajtja a sok méreganyagot és szennyeződést, amelyeket elfogyasztunk naponta az ételeinkben lévő tartósítószerek, élelmiszer színezékek, ízfokozók révén. Nem beszélve a cigarettáról, az alkoholról és  a belélegzett kipufogógázokról. A méreganyagok felhalmozódnak a szervezetben, folyamatos jelenlétük és a méregtelenítés hiánya, megmérgezheti a testet. Ezek az „észrevétlen” mérgek akár daganatos betegségek előidézői is lehetnek.

A vitaminokat és táplálékkiegészítőket megrendelheted az SFR webshopban, ahol még számtalan egészségmegőrző, és hasznos tippet is kaphatsz.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top