Mariah Carey ikreket vár

2010. 12. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Annak ellenére, hogy az énekesnő mindeddig határozottan tagadta a pletykákat, férje, Nick Cannon pár napja megerősítette – jobban mondva kikotyogta – : ikreket várnak.

A boldog apuka saját rádióműsorában jelentette be a nagy hírt, majd azt is hozzátette: Barack Obama és a First Lady voltak az elsők, akik tudomást szereztek a titokról. Egy washingtoni karácsonyi gálán, a színpad mögött kérdezett rá az elnök, hogy ikrei lesznek-e a párnak, mire ők elképedtek ugyan, de bevallották, hogy erről van szó. A 30 éves rádiós műsorvezető azt is elmondta, az orvos kérte őket, hogy ne árulják el az igazságot a sajtónak, mert féltette a várandós asszonyt, akinek két évvel ezelőtt volt már egy vetélése a túlhajszolt, állandóan paparazzóktól terhes élete miatt. Mariah így azt sem tudta, hogy férje ország-világ előtt jelentette be a nagy hírt, aki ezt viccesen úgy kommentálta: valószínűleg vár otthon rá egy kis fejmosás.

 

Az ikrekről szóló pletykák egyébként már hetekkel ezelőtt felütötték a fejüket, mivel Mariah elszólta magát egy interjúban, ahol többes számban beszélt a születendő gyerekekről: "Csak remélni merem, hogy nem fogják utálni a karácsonyt!" - mondta nevetve, mikor új, ünnepi albumának munkálatairól kérdezték. Később próbálta kijavítani a hibát, de nem sok sikerrel, nehéz egy ilyen elszólást kimagyarázni, és hála Obamának, végleg kibújt a szög a zsákból.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top