Megérint a sötétség (x)

2010. 04. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

99 éven aluli olvasóink számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott.



Már megint egy vámpír-vérfarkas mitologikus történet, mondhatnánk, mikor Karen Chance könyvét a kezünkbe vesszük. Jogos a kérdés: mi különbözteti meg ezt az új sorozatot a többitől?





A válasz: minden.












 





Ezúttal ugyanis főhősnőnk nem egy déli pincérlány, sem egy önbizalomhiánnyal küzdő középiskolás, de még csak nem is egy istennő kiválasztottja, hanem egy látó.





Cassandra nagy, ókori elődjéhez mérten is egy igazán különleges képességgel van megáldva. Bár, ha őt magát kérdeznénk, talán inkább azt mondaná, hogy jól megverve. Ugyanis akarata ellenére látja a múlt és a jövő eseményeit. Ám minden esetben csak szörnyű-rémes történéseket.





Azonban nemcsak a rémes képek kínozzák Cassyt, hanem a tudat is, miszerint pont ezen képessége miatt vesztette el egykoron szüleit, akiket egy vámpír megbízásából öltek meg, hogy a kislány képességeit szabadon használhassák saját céljaikra.





Cassy azonban ma már nem gyerek. Két éve megszökött szülei gyilkosától, és azóta próbál, ha bujkálva is, egy normális életet teremteni magának. Ám ahogy az már lenni szokott, a szörnyek mindig megtalálnak, és nem restek előmászni a legsötétebb sarkokból. Így Cassynek is szembe kell néznie világunk rejtett vérállataival, mágusaival és vámpírjaival, akiket a legenda ellenére cseppet sem riaszt a fény.












 





Tehát így kezdődik Karen Chance Cassandra Palmer-sorozatának első kötete, a „Megérint a sötétség”:





A háború rossz, véres, kaotikus, sötét esemény. Annál inkább, ha vámpírok vívják egymás között a legfőbb hatalom megszerzéséért. Mit lehet tenni, ha halandóként belecsöppensz ebbe a küzdelembe, ahol még a küzdő felek attól sem riadnak vissza, hogy az idő vonalába is belepiszkítsanak?





Végy egy látót, adj hozzá néhány mágust, vámpírt, vérállatot és némi évszázadokon átívelő legendatömeget, fűszerezd egy kis erotikával, és máris megkapsz egy letehetetlenül izgalmas történetet a világ legizgatóbb történelmi alakjainak közreműködésével. Tudtad, hogy Kleopátra, Hasfelmetsző Jack, Raszputyin, Christopher Marlowe, a Tepes fivérek és még néhányan nem is haltak meg, csupán kissé más életformát választottak?





Vigyázz, mert ha téged is megérint a sötétség, akkor az már egy életre szól majd!












 





A kötet 25% kedvezménnyel megvásárolható a Kelly Kiadó webáruházában ITT!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top