Tárkonyos krumplileves

2010. 04. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

krumpli, kolbász, répa, zöldség, tárkony, só, bors, pirospaprika, hagyma

A hagymát megdinszteled, rászórod a pirospaprikát. Felengeded vízzel, bele a zöldségeket, kolbászt, krumplit, ízesíted. Amikor már majdnem kész, akkor bele a tárkony.

Tálaláskor tejfölt keversz bele.

Egyszerű, de nagyszerű. A párom például csípős paprikát is rak bele.

Jó étvágyat!

 Köszönjük szépen Krüpl Edinának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top