Meghívók könyvutalványért

2008. 10. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Amikor a százezredik Donna tag is regisztrált, megjutalmaztuk egy százezer forintos könyvutalvánnyal. De úgy gondoltuk, ha már ez a százezer ilyen szerencsés szám, akkor miért hagynánk abba a nyereményjátékot. Így elhatároztuk, újat indítunk. A játék lényege itt is a számokon múlt. A legtöbb új tagot meghívó Donna is gazdagabb lehetett egy ilyen utalvánnyal. A nyertes bálinger Mária, nagyon örült, mikor megtudta, ő bizony mindenkinél több új aktív Donna tagot hívott meg.

– Nagyon örültem a nyereménynek először el se akartam hinni, akkor hittem el igazán mikor telefonon és emailben is felkerestek, hogy gratuláljanak és tájékoztassanak a nyeremény átvételéről – nyilatkozta Mária. A szerencsében bízott és bejött. Ám ehhez tenni is kellett. – A MyVip-en és egy másik közösségi oldalon lévő női ismerőseim email címét leírtam és küldtem nekik Donna meghívót. A többi már csak rajtuk múlott, hogy regisztrálnak-e vele.

Tehát tényleg igaz, hogy a szerencse is közrejátszott, hisz nem tudhatta, mennyi ismerőse él a lehetőséggel. De úgy látszik elég sok, hiszen körülbelül ötven-hatvan ismerőse lett aktív tag a Donnán, ezzel Mária megnyerte a játékot.

A nyereményét könyvekre fogja költeni, de még nem ismeri az online könyváruház kínálatát. Ám a napokban megismerkedik vele, így nem fog sokáig várni azzal, hogy az ingyenkonyv.hu webáruház vásárlójává váljon.

A játékban résztvevőknek köszönhetően a Donna sok új taggal bővült, akik ugyanúgy színesítik majd az oldalt, mint ahogy a régebbi tagok tették. Reméljük, sok új dologgal ismerkednek meg az oldalon és hasznosnak találják, hogy tagjainkká váltak.

A többi játékosnak is köszönjük a részvételt, Máriának, pedig még egyszer gratulálunk a nyereményhez. További jó időtöltést kívánunk a Donnán, ahol minden nő tudja, mit akar!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top