Megszületett a negyedik Beckham-poronty!

2011. 07. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ma reggel végre napvilágot látott a legfiatalabb Beckham-csemete. A kislány a Harper Seven nevet kapta. A Harper közeli ismerősök szerint nagyon régóta Victoria kedvence, ráadásul egy klasszikus angol név, a Seven viszont a focista apuka korábbi Manchester United-es mezének számára utal. A bizonyos mezszám mára világszerte egyet jelent David Beckhammel. Ráadásul rendkívül szerencsés szám és a kislány a hetedik hónapban született, hét óra után nem sokkal.

Az apuka rögtön a születése után világgá kürtölte boldogságát. Facebook oldalán posztolta a nagy hírt és hogy mekkora büszkeséggel tölti el ez a fantasztikus pillanat. Végül még annyit tett hozzá, Victoria jól bírta a szülést, a fiúk (a kis Harper testvérei) pedig szintén nagyon boldogok húguk érkezése miatt.

 Victoria nem akarta magát terhesen lefotóztatni, mint sok másceleb, ám férje kibabrált vele és megosztotta Facebook oldalán ezt a nyaraláson készült fotót, így mindenki megcsodálhatta Victoria pocakját.

A pár egyébként éppen egy szűk körű fogadásra volt hivatalos a királyi rezidenciára, ahol azonban érthető okokból Victoria már nem jelent meg. David tiszteletét tette, hogy kimentse magukat, ám természetesen Vilmos és Kate nem haragudtak, helyette sok szerencsét kívántak a Kis Harpernek.

A nagy eseményről még azt is tudni, a kislány császármetszéssel született, akárcsak testvérei, az apuka pedig bennfentesek szerint sírt a boldogságtól.

Az énekesnőből divattervezővé és focistafeleséggé vált Victoria korábban nyilatkozta, elmondhatatlanul boldog, hogy a három fiú után egy kislánnyal ajándékozta meg az ég. Alig várja, hogy öltöztethesse és együtt járjanak fodrászhoz, kozmetikushoz. Kíváncsian várjuk, a kis Harper Seven Beckhamnek sikerül-e a már 4 évesen divatmániás, magas sarkúban járó és valóságos divatikonnak számító Suri Cruise-t letaszítani trónjáról!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top