Mosolyogjon felszabadultan!

2011. 07. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A tartósítószerekkel, mesterséges ízjavítókkal teletömött ételek mellett nagy szerencsénk, hogy az utóbbi időkben a gyógyítás, így a fogászat is rohamléptekkel fejlődik. Míg évtizedekkel ezelőtt egy fog elvesztése örök életre szólt, ma már számtalan lehetőség van a veszteség hatékony pótlására.

 

Napjainkban rohamosan terjed például a fogimplantátumok használata, melyek jelenleg a legtökéletesebb fogpótlást biztosítják. Az eljárás hazánkban is elérhető, a balatonfüredi Sirius Intézetben például régóta használják a K.S.I.-Bauer implantátumokat, méghozzá sikerrel. Ez a típus nagyon biztonságos, esztétikailag és használat szempontjából is utolérhetetlen a többi fogpótláshoz képest.

A Balaton-parti rendelő az implantátumok mellett fogfehérítés terén is profi. Kétféle eljárással is szolgálni tudnak, a hagyományos rendelői fehérítés mellett lézeres technológiát is alkalmaznak. Minden esetben alapos állapotfelmérés után keresik meg az adott páciens számára leghatékonyabb megoldást.

A Sirius Intézet szakemberei húsz éves tapasztalattal rendelkeznek a fogesztétikában és az implantológiában. A Balatonfüred szívében található, eredetileg 1869-ben épült, ám azóta korhűen felújított neobarokk épületben az évszázados környezet fonódik össze a legmodernebb technológiával. Sikereiket több ezer elégedett páciens támaszthatja alá, ennyien vették már igénybe a cég magas minőségű szolgáltatásait.

Azokat a szolgáltatásokat, amiket most bárki megismerhet, méghozzá jelentős árengedménnyel, köszönhetően a Kuponmánia.hu által biztosított kedvezményeknek. A panorámaröntgent is tartalmazó állapotfelmérés idekattintva 50%-os engedménnyel próbálható ki, a rendelői fogfehérítés féláron való igénybevételére feljogosító kuponra itt csaphat le, a lézeres fogfehérítésre vonatkozó 50%-os kedvezmény pedig itt érhető el. Siessen, nehogy lemaradjon a kedvezményekről!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top