Michael Douglas legyőzte a rákot

2011. 01. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Öt hónappal azután, hogy bejelentette, torokrákkal küzd, Michael Douglas azt állítja, biztos benne, hogy legyőzte a betegséget. A 66 éves színész, a kemo- és radioterápia befejezése óta most nyilatkozott először, arról számolva be, hogy a daganatnak már csak hűlt helye van.

„Tekintve, hogy a tumor eltűnt, és összevetve azzal, amit erről a rákfajtáról tudok, nagy a valószínűsége, hogy legyőztem.” – mondta az NBC Today című talk show-jában Matt Lauernek.

Habár jelenleg 1:0 az állás Douglas javára a rákkal szemben, az orvosok figyelmeztették, előfordulhat, hogy a betegség kiújul. Ennek ellenére a Tőzsdecápák sztárja, akinek még havonta kontrollra kell ugyan járnia, és felesége, Catherine Zeta-Jones örömmámorban úsznak, hiszen per pillanat negatívak a leletek.

Az Oscar-díjas színész, akinek 50% esélyt adtak a túlélésre, mikor felfedezték a torkában a negyedik szakaszban lévő sejtburjánzást, a pozitív fejleményeknek köszönhetően minden energiájával a jövőre koncentrál, arra, hogyan hozza ki a legtöbbet az életéből; az eddigieknél sokkal tudatosabban szeretné eltölteni az időt, mely még az élők sorábanmegadatott neki. Reméljük, hosszú évekig gyakorolhatja majd ezt az újonnan szerzett öntudatosságot.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top