Miss myVIP 2009 választás

2009. 11. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha tavaly lemaradtál, mert még nem voltál elég idős, vagy későn láttad meg a lehetőséget, esetleg nem voltál elég magabiztos a jelentkezéshez, akkor az idei alkalmat mindenképpen ragadd meg!

2008-ban a myVIP egy fantasztikusan izgalmas játékra hívta meg minden felhasználóját. Lányok és Fiúk egyaránt részt vehettek a Miss myVIP szépségkirálynő megválasztásában. Rengeteg értékes ajándék várt a legszebb hölgyekre (1 milliós Aesthetica utalvány, all inclusive utazás Egyiptomba, …) és a szavazókra (vásárlási utalványok százezer forintnyi értékben) egyaránt.

A 2009-es év pedig csak még tovább emeli a tétet. Az év utolsó egy hónapjában ugyanis minden az oldalra látogató felhasználó eldöntheti a sok gyönyörű lány közül, hogy számára ki a legszebb, és legérdemesebb, hogy elnyerje a Miss myVIP címet, és vele az értékes ajándékokat.

Azonban nem csak az első helyezettre várnak majd exkluzív ajándékok, hanem a 2. és 3. helyezettre is, valamint a szavazók közül is sokan részesülnek majd jutalomban „kitartó munkájukért”.

Tehát nincs más dolgotok Lányok, mint regisztrálni az oldalon, majd a játékszabályoknak megfelelően jelentkezni a játékra, hogy az idén az egyikőtök lehessen Miss myVIP. Ám ehhez Srácok a ti segítségetekre is szükség van! Ne felejtsétek, hogy ha Ti nem szavaztok, és nem álltok ki a legszebb lányokért, akkor a verseny mit sem ér!

A játék tehát kezdetét veszi: MOST! Itt Jelentkezhetsz!

Jó szórakozást mindenkinek!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top