Mit ígér a Mars 2009-re? 2.rész

2008. 11. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Mérleg jegyében áll:

Kulcsszó: ellenőrzöttség. Elbűvölő vagy, kedves, együtt működő és meggyőző. Szeretsz másokat szórakoztatni, társaságba járni, és mindig érdekelnek az új gondolatok. Azonnal reagálsz az igazságtalanságra. Előfordul, hogy saját kívánságaidat és törekvéseidet könnyen azonosítod más emberek kívánságaival. Szexuális téren külső ingerlő hatásokra reagálsz, mint pl. a zenére, tompított fényre, és szép környezetre. Lehetséges, hogy kevés önbizalommal rendelkezel, ezért fejlesztened kellene képességeidet ahhoz, hogy csak a saját erődre támaszkodj. Ha a Mars kellemetlenül kapcsolódik más bolygókhoz a horoszkópodban, kicsit lustává válhatsz, vagy pedig abba a helyzetbe kerülsz, hogy azt hiszed, mindenkinek tisztelnie kell a szabályaidat. Nagy előnye ennek az állásnak, hogy tudsz másokra is figyelni. Igy képes vagy arra, hogy embereket, álláspontokat összeköss egymással. Általában nem előre meggondolt módszerrel és eszközökkel látsz neki a feladatodnak, hanem az alkalom adta lehetőségeket használod. Igy sokszor épp azzal a módszerrel dolgozol, olyan nyelven beszélsz, amit partnered használ. Ezért is tartanak jó diplomatának, mert így könnyen célt érsz. Szerelmi életedben egyaránt tudsz kezdeményezni, hatást kifejteni, illetve passzívan viselkedni, mások ingerlése, hatása alá kerülni. Törekedned kell arra, hogy legyen saját szilárd véleményed, stílusod, arculatod, mert így tudsz igazi, átütő eredményt elérni.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Skorpió jegyében áll:

Kulcs szó: robbanékonyság. Erős vagy és ragyogóan tudod fegyelmezni magad. Van bőven önbizalmad, hatékony vagy, méltóságteljes, erőszakos, ritkán történik meg veled, hogy olyan dologba fonál, aminek kimeneteléről nem győződtél meg. Idealista, gyors felfogású és nem enged a hatásoknak, nagyon megbizható, és ezt másoktól is elvárja. Nem alkalmazkodó, és nem is tudja elengedni magát. Mint tervező és stratéga, jelszava: "mindent, vagy semmit", ami nagyon megnehezíti a kompromisszum elérését. Szexuális téren erős, erőszakos és titokzatos, ha hibásan irányítja ezt a hajlamát, kimondottan féltékennyé válhat.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Nyilas jegyében áll:

Kulcsszó: hangsúlyozottan lelkesedő. Belső erőd a jó életfilozófián alapul, az erős erőkiáradások mozgatnak, de hiányzik belőled a kitartás. Sokszor megtörténik, hogy új ideákat teremtesz magadnak, még mielőtt eléggé kiismerted volna. Tele vagy élettel és energiával, őszinte harcosa tudsz lenni bizonyos eszméknek és nagyon haza szerető vagy. Született ritmusérzékkel rendelkezel, harmonikus vagy és tempós. Nagyon kedveled a társas összejöveteleket azért, mert jókedvű vagy, gáláns, nagy gavallér és nagyon szeretsz csillogni. Szexuális téren igazán hódító vagy. Szeretsz mindent kinyomozni. Ha nehéz aspektusai vannak a Marsnak a horoszkópodban, hiányozhat belőled a kitartás és megtörténhet, hogy valamilyen módon szembesülnöd kell bizonyos veszélyekkel.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Bak jegyében áll:

Kulcs szó: befolyásos személyiség. Mágneses erőd van, büszke vagy, rendtartó és nagyon jól koordinált. Jó szervező és racionális. Sikerre vágysz és kész vagy arra, hogy szorgalmasan dolgozz, hogy ezt elérd. Mivel kifejezetten gyakorlatias vagy, ritkán történik meg veled, hogy parancsolsz, emiatt nagyon munkaerő vagy. Jelszavad az önellenőrzés és önfegyelem. Mások csodálnak, és sokszor nem szeretnek. Lehetséges, hogy el kellett válnod egyik szülődtől, valószínűleg az apukádtól. Ha a horoszkópodban a Marsnak kellemetlen fényszöge van, hajlamos lehetsz a balesetveszélyre, és elsősorban a csontjaidra kellene vigyáznod.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Vízöntő jegyében áll: Kulcs szó: érzelmi töltet. Magasztos elveid vannak, és nagyon időszerű világnézeted. Nagyon ügyes vagy. Viszont távolságtartó, és intellektuális. Inkább gondolkodó, mint cselekvő típus. Jó vezető, aki a kihívásokkal szembe tud nézni, becsületesen és komolyan. Amennyiben nem te irányítasz, nem tudsz jól dolgozni. Minden hagyományost utálsz, ha az nem alapul logikán. Ha a Marsnak kihívó aspektusai vannak, őszinte forradalmár lehetsz, és szükségét érzed annak, hogy lerombolod a létező szerkezeteket.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Halak jegyében áll:

Érzelmi életed kiszámíthatatlan, és nagyon erős. Alkalmazkodó és együtt érző vagy, ezért könnyű kihasználni. Túlzott érzékenységed negatívan hat az önbizalmadra, emiatt nehezen szánod rá magadat néhány lépésre. Fejlesztened kell a kezdeményezést és az önbizalmadat. Igyekszel kerülni minden fajta összeütközést. Habár kívülről nézve nyugodt vagy, a viselkedésed belső nyugtalanságot takar. Szégyenlős. Nagyon kedveled a zenét, és szeretsz lustálkodni. Szexuális téren kimondottan romantikus vagy és érzéki. A nehéz aspektusok hajlamossá tehetnek az alkoholizmusra vagy a kábítószer szedésére.

Kapcsolódó anyagok:

$$1651$$

$$1581$$

$$1518$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top