Mit üzen a Jupiter 2009-ben?

2009. 01. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindjárt az év elején, egy fontos bolygóváltásra került sor, a Jupiter belépett a Vízöntő jegyébe, és a régi elképzeléseket, „szabadság, egyenlőség, testvériség”, ezeket írja a zászlókra. Mégis, készen leszünk együtt küzdeni, vagy elveszünk majd az egoizmusban? Reméljük, hogy a politikusok elrendezik, holott ők semmiben sem tudnak egyezségre jutni, úgy, ahogy Nostradamus sok versében megjósolta?!

Már január 11-én elkezdett a Merkúr visszafelé mozogni, és ezzel akadályozza a gazdaság fejlődését. Mindenki csak saját magára figyel, és arra ügyel, hogy a saját „báránykáit” vigye át a túlpartra. Itt azután nem nagyon marad hely együttérzésre, és figyelmességre.

A önérdek a közérdek elé kerül. A következmény, amely január 24-én a Vénusz és a Szaturnusz által még fokozódik, szembetűnővé válik, hűvösebben viselkedünk, tehetetlenné válunk. Úgy, ahogy a második centuria 38. Versszakában olvashatjuk, „sokan lesznek elátkozottak, ha az uralkodók összegyűlnek, de egyikük által leállás, nyugalom lesz, úgyhogy nem gyűlnek össze a háborúra”.

A nép szenved, ha a vezetőik, a hatalmasok összefognak, de helyi érdekek miatt nem tudnak közös nevezőre jutni, ami a helyzetet megoldaná. A mai időnk szimbóluma, melyben mindenki az információkat nyíltan az asztalra teszi, amikor a tudás hálója mindent átölel, és már nem is létezik igazi titok. És mégsem sikerül egy közös célt kialakítani, és az ellen tenni valamit, hogy egyre több embernek egyre rosszabbul megy a sora.

Ami Nostradamus minden jóslatának a végső lényege, hogy az igazság tudása sem ígéret arra, hogy a helyzet jobb lesz, vagy hogy ez a tudást a közönség javára  fordítanák.

Nostradamus nem bízott kortársaiban, és azóta sem váltunk méltóbbá a bizalomra. A kozmosz mégis reménységet küld, hogy megértjük Merkúrral és a Marssal együttállásban felvesszük egymással a párbeszédet, hogy ismét megtanuljuk, hogy egymásra hallgassunk, és tiszteletet mutassunk egymás iránt.

Nem tudod mi az ascendensed? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának, aki ingyen kiszámolja neked.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top