Mit üzennek a csillagok 2011.05.09-től

2011. 05. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A válasz a szerelem.

A Jupiter ezen a héten ismét igazolja nagy jótevő hírét, a Merkúr oldalán gondoskodik róla, hogy a problémák jövőbe mutató megoldásokká alakuljanak át. A Vénusszal együtt megmutatja, milyen szép a szerelem. Az elválasztó szakadékokat áthidalják, az irigység és a rosszindulat békülékeny hangulatnak adják át a helyüket. Ehhez a Neptunusz is hozzájárul, aki a Marssal kellemes szögben kapcsolódva a jóra apellál, és az emberekben felébreszti az együttérzést és a segítőkészséget.

Hétfő

A Merkúr megoldja a nyelveket.

A Merkúr és a Vénusz együttállásban találkoznak, a Hold kellemetlen fényszögben kapcsolódik a Jupiterrel és a Marssal, valamint pozitív módon az Uránusszal. Szakmai és privát téren is könnyen megtaláljuk a megfelelő szavakat. Az emberek hajlandóak kompromisszumokat kötni, olyan megoldásokat akarnak kidolgozni, amelyek tartósak lesznek. Délelőtt rövid ideig feszült lesz a hangulat, a délután a spontán történéseké lesz. Csináljunk reklámot a saját érdekünkben, álljunk ki azért, amihez jogunk van. Béküljünk ki azzal, akivel haragban voltunk, kedvesünknek valljuk meg szerelmünket.

Kedd

Energikusan látunk munkához.

A Hold pozitív fényszögben kapcsolódik a Szaturnusszal és kellemetlen fényszögben a Nappal.

Nem kell kellemetlen eseményekre számítani. A nehéz feladatokat elegánsan oldjuk meg, energiában és öntudatban nincs hiány. El akarjuk érni céljainkat, és készen vagyunk teljes erőnket bevetni ezért. Mutassuk magunkat nagyvonalúnak, hívjuk meg kollégáinkat egy kávéra. Munka után sportoljunk, vagy partnerünkkel töltsük el az estét a teraszon.

Szerda

A Jupiter boldogságot hoz.

A Mars belép a Bika jegyébe, a Vénusz együttállásba lép a Jupiterrel, majd később a Merkúrral. Egy örömnap, mindenki a legjobb hangulatban van. Szakmailag és anyagi téren nagyszerű esélyek kínálkoznak, jó érzékünk van a helyes döntésekhez. A szerelemben is kellemes a hangulat, könnyedén flörtölünk. Ragadjuk üstökön a szerencsét, kezdjünk olyan projektekbe, amikhez máskor nincs meg a bátorságunk. Frissítsük fel kapcsolatunkat, kovácsoljunk terveket a közös jövőhöz.

Csütörtök

Nyíltan és vidáman.

A Hold pozitív fényszöggel kapcsolódik a Plútóhoz, a Mars pedig a Neptunuszhoz. Minden simán megy. Szív és ész könnyen jutnak közös nevezőre. Még a vitás kérdésekben is jól tárgyalunk, ha az ösztöneinkre hallgatunk. Tudatában vagyunk kötelességeinknek, de mély együttérzésre is képesek vagyunk. Ne kérdezzünk állandóan vissza. Maradjunk nyitottak embertársaink gondjaival szemben, és fordítsunk rá időt, ha valaki vigaszt vagy segítséget kér.

Péntek

A Hold erőt von el.

A Nap és Hold kellemes fényszögben kapcsolódnak, a Hold szemben áll az Uránusszal. Kora estig kevés az energia, később annál élénkebbek leszünk. Bár szívesen teljesítenénk többet, a koncentrálás nem megy a legjobban. Vigyázat, könnyen csúsznak be hibák. Ügyeljünk a világos megállapodásokra, alaposan vizsgáljuk meg a fontos dokumentumokat. Az esti programhoz találjunk ki valami különlegeset. Menjünk moziba, vagy hívjunk meg spontán valakit.

Szombat

Lelkesen és lazán.

A Hold rossz fényszögben kapcsolódik a Plútóval, és együttállásban találkozik a Szaturnusszal. Felébred érdeklődésünk a szép dolgok iránt. Az emberek kissé bizonytalanok, és nehezen döntenek valami mellett. A hangulat viszont annál jobb. Lazán és barátságosan kommunikálunk egymással, csak déltájban lesz némi bosszúságunk. Kedvességgel operáljunk, egy mosoly többet mond ezer szónál. Művészi tehetségeinket használjuk ki, keresgéljünk a bolhapiacon, vagy dekoráljuk ki a lakást.

Vasárnap

Kis holdcsapda lesz este.

A Hold szembenállásba kerül a Jupiterrel, a Merkúrral, a Vénusszal, és pozitív szögben kapcsolódik a Neptunusszal. Egy nap, amit mintha egyenesen arra teremtettek volna, hogy a családdal és a barátokkal közös programot csináljunk. Megbékélünk magunkkal és a világgal, és élvezzük a rendelkezésünkre álló szabadidőt. Kora este feszültté válik a hangulat, de ez a feszültség hamar feloldódik.  Menjünk közösen ki a zöldbe, túrázzunk, vagy rendezzünk pikniket. Este ne tegyünk minden hallott szót patikamérlegre.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top